PER MENJAR-NE LA MILLOR PART
AVUI 24 DE FEBRER HA VINGUT A L’ESCOLA EL PERE, MONITOR DE REUS CIUTAT VIVA I HEM FET EL TALLER ” PER MENJAR-NE LA MILLOR PART “
ENS HA PARLAT DE LES PLANTES I ENS HA PORTAT UN CISTELL PLE DE VERDURES I HORTALISSES PER VEURE, TOCAR I TASTAR LES DIFERENTS PARTS DE LES PLANTES QUE MENGEM.
PASTÍS DE XOCOLATA
UN PASTÍS MOLT BO, FET PER NOSALTRES I CUIT AL MICROONES


AQUÍ EN TENIU LA RECEPTA:
INGREDIENTS:
- 125 GR DE XOCOLATA NEGRA
- 1 CULLERADA D’AIGUA
- 125 GR DE MANTEGA
- 125 GR DE SUCRE
- 3 OUS
- 80 GR DE FARINA
- 3 CULLERADES DE LLET
- 1 CULLERADETA DE LLEVADURA
PREPARACIÓ:
- EN UN BOL POSAR LA XOCOLATA A TROSSOS I L’AIGUA, FONDRE-HO AL MICROONES ( 1’20” )
- AFEGIR-HI LA MANTEGA, FONDRE-HO AL MICROONES (10′ – 20′ )
- EN UN ALTRE BOL BARREJAR ELS OUS I EL SUCRE, REMENAR-HO UNA BONA ESTONA.
- AFEGIR-HI LA FARINA, LA LLEVADURA I LA LLET., CONTINUAR REMENANT FINS QUE QUEDI UNA MASSA FINA I HOMOGÈNIA.
- AFEGIR A LA MASSA LA XOCOLATA I LA MANTEGA QUE HAVIEM FOS PREVIAMENT. REMENAR-HO BÉ.
- UNTAR UN MOTLLE QUE PUGUI ANR AL MICROONES AMB MANTEGA I ENFARINAR-LO, ABOCAR-HI LA MASSA
- POSAR-HO A COURE AL MICROONES DURANT 10′ A 750º
- DEIXAR-HO REPOSAR DINS DEL FORN DURANT 5′
- QUAN ESTIGUI FRED JA TE’L POTS MENJAR
BON PROFIT!
A NOSALTRES ENS HA AGRADAT MOLT, L’HEM TROBAT BONÍSSIM!
