Projecte “Els elefants” P3B

Estimades famílies, us presentem les diapositives del primer projecte dels nens i nenes de P3B! En aquestes imatges veureu com va anar tot i què hem aprés que han sigut moltes coses com ja heu pogut veure en el projecte que es van endur a casa. Esperem que us agradi!

LA CLASSE DELS ELEFANTS

3 comentaris a “Projecte “Els elefants” P3B

  1. Felicidades Patri por tu fabuloso trabajo. Mi pequeño te adora, señal más que suficiente para mi, pero además es que veo como aprende y evoluciona. Cuando comenta en casa lo que hace en clase siempre es con ilusión y con una sonrisa en la cara. Eres una pedazo de profesional como la copa de un pino. Mi enhorabuena por tu magnífica labor.

  2. Nosotros también te damos la enhorabuena por el trabajo que realizas, estamos muy contentos,un trabajo muy bonito el de los elefantes al igual que todo lo que han ido haciendo.
    Es una lástima que no puedas continuar con ellos el año que viene.

  3. Moltes felicitats i moltes gràcies per tot es que fas amb els nostres fills. L’Alba sempre explica les coses que feu i ho explica super orgullosa.
    Es nota que sou una classe que treballeu molt i el treball dels elefants és molt bònic. Gràcies de tot cor….
    Esperem que l’any que ve puguis seguir amb els nostres peques….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>