DIA INTERNACIONAL DE LA LLENGUA MATERNA

AVUI HEM CELEBRAT A L’ESCOLA EL DIA INTERNACIONAL DE LA LLENGUA MATERNA. A L’ESCOLA S’HA CREAT UN RACÓ AMB LLIBRES EN DIFERENTS IDIOMES I ALGUNS ALUMNES HI HAN ANAT A VEURE’LS I A LLEGIR-LOS.

A MATARÓ TAMBÉ ES COMMEMORA AVUI AQUEST DIA SOTA EL LEMA” MATARÓ, MÉS DE 100 LLENGÜES”. SI VOLS SABER-NE LA PROGRAMACIÓ CLICA A LA IMATGE:

NOUS FINALISTES!

AQUEST ANY TORNEM A PARTICIPAR EN EL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA QUE ORGANITZA EL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT I FUNDACIÓ ENCICLOPÈDIA CATALANA.

EL PASSAT DIA 1 DE FEBRER VAM CELEBRAR ELS VUITENS DE FINAL PER SELECCIONAR L’ORDRE DELS PARTICIPANTS. VA SER MOLT EMOCIONANT JA QUE VA SER TOT MOLT AJUSTAT.

MOLTES FELICITATS A TOTS!

V JOCS FLORALS ESCOLARS DE CATALUNYA

JA SÓN DE NOU AQUÍ ELS V JOCS FLORALS ESCOLARS DE CATALUNYA. COM CADA ANY EL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT CONVOCA AQUEST CONCURS LITERARI.

JOCS FLORALS ESCOLARS DE CATALUNYA

 

 

CLICA A LA IMATGE PER VEURE LES BASES DEL CONCURS.

 

 

ATENCIÓ PERQUÈ AQUEST CURS HI HA UNA CATEGORIA D’AUDIOVISUALS!

CONTES AUDIOVISUALS

 

 

CLICA A LA IMATGE PER VEURE LES BASES DELS CONTES AUDIOVISUALS

 

A QUÈ ESTÀS ESPERANT? NO T’HO PENSIS MÉS!

FEM RECERCA

EL PASSAT DIMECRES DIA 10 DE GENER, ELS ALUMNES QUE PARTICIPEN AL CLUB DE LECTURA CIENTÍFIC, VAM FER UNA VISITA A LA BIBLIOTECA POMPEU FABRA DE MATARÓ.

ALLÀ VAM FER UN TALLER QUE ES DIU “FEM RECERCA”. LA MONTSE ENS VA EXPLICAR COM BUSCAR EN EL CATÀLEG GÈNIUS DE LA BIBLIOTECA UN DOCUMENT QUE ENS INTERESSA, COM BUSCAR-LO A LES ESTANTERIES DE LA BIBLIOTECA I EN QUI TIPUS DE DOCUMENT PODEM TROBAR LA INFORMACIÓ QE BUSQUEM.

VA SER MOLT INTERESSANT PER PODER CONTINUAR FENT LA NOSTRA FEINA A L’ESCOLA!

A LA MEDIATECA JA HI HA MOVIMENT

DURANT EL PRIMER TRIMESTRE VAM INICIAR DIFERENTS ACTIVITATS: TALLERS DEL MÓN, EL CLUB DE LECTURA EN VEU ALTA, 5 CONTES 5 CONTINENTS, SORTIDES A LA BIBLIOTECA POMPEU FABRA…

AQUEST SEGON TRIMESTRE NO SERÀ MENYS I CONTINUEM AMB DIFERENTS CONCURSOS: EL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA, GUST PER LLEGIR, CONCURS DE CÒMICS, JOCS FLORALS DE CATALUNYA, CONCURS DE CONTES CONSUM, ETC…

US SEGUIREM INFORMANT!