MENTIDES?

 

portada-mentides

LA LOLA CASAS TORNA A PRESENTAR LLIBRE EL PROPER DIA 18 DE MARÇ A LES 18H A LA LLIBRERIA DÒRIA LLIBRES. US VE DE GUST TREURE-HI EL CAP?

AQUESTA VEGADA ENS PRESENTA EL SEU LLIBRE “MENTIDES?” QUE ESTÀ IL·LUSTRAT PER CRISTINA LOSANTOS.

PER MÉS INFORMACIÓ:

lola-i-monstres           porreferencia          logo-cultura-vertical

 

CARNESTOLTES I MEDIATECA

EL TEMA CENTRAL DE L’ESCOLA AQUEST ANY SÓN ELS CÒMICS I ELS CONTES. PER CARNAVAL, TOTES LES AULES S’HAN DISFRESSAT D’ALGUN PERSONATGE ( BLANCANEUS, RATATOUILLE, THOR, SUPERMAN,…). LES ESPECIALISTES I L’ESPECIALISTA VAN DECIDIR FER UN HOMENATGE A LA MEDIATECA I ES VAN DISFRESSAR DE BIBLIOTECARIS I BIBLIOTECÀRIES. US DEIXEM ALGUNES IMATGES DE L’ESPECTACLE QUE VAN FER.

carnaval-2-24-2-17-199 carnaval-2-24-2-17-200

T’HAS QUEDAT AMB GANES DE SABER COM ELS VA ANAR ALS ALUMNES DE L’ESCOLA? ACCEDEIX AL SEU BLOG A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB DE L’ESCOLA.

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA: VUITENS DE FINAL

AQUEST ANY HEM DECIDIT PARTICIPAR AL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA. AL CONCURS S’HI HAN PRESENTAT 14 ALUMNES DE SECUNDÀRIA I POST-OBLIGATÒRIA.  AVUI HEM CELEBRAT ELS VUITENS DE FINAL A L’ESCOLA. AQUESTA FASE HA ESTAT MOLT EMOCIONANT JA QUE ELS PARTICIPANTS S’HAN PREPARAT MOLT LA SEVA LECTURA I HA ESTAT TOT MOLT IGUALAT!

FELICITACIONS A TOTS ELS PARTICIPANTS PEL VOSTRE ESFORÇ!!!

ELS FINALISTES D’AQUESTA FASE PARTICIPARAN EL DIA 30 DE MARÇ A L’ESCOLA MIQUEL BIADA DE MATARÓ EN LA CATEGORIA DE TROPA DE CORSARIS JUNTAMENT AMB ALTRES INSTITUTS DE LA ZONA.

PER SABER-NE MÉS SOBRE EL CONCURS:

clva

FAMÍLIES, COM ÉS L’AVENTURA DE LLEGIR AMB ELS VOSTRES FILLS?

INCENTIVAR LA LECTURA ALS NENS I NENES ÉS UNA TASCA DE TOTS PERÒ QUI REALMENT JUGA UN PAPER IMPORTANT EN EL DESENVOLUPAMENT DEL GUST PER LLEGIR I L’HÀBIT LECTOR  ÉS LA FAMÍLIA.

ELS VOSTRES FILLS I FILLES APRENEN PER IMITACIÓ COM TRACTAR ELS LLIBRES, COM RELACIONAR-S’HI, COM DISFRUTAR-LOS… VOSALTRES FEU DE MODELS PER A ELLS.

DES DE L’ESCOLA I DES DE LA MEDIATECA US ANIMEM A COMPARTIR ESTONES DE LECTURA AMB ELS VOSTRES FILLS I FILLES JA QUE LLEGIR NO TÉ A VEURE NOMÉS AMB LA LECTURA D’UN TEXT SINÓ TAMBÉ TÉ A VEURE EN COM MIREM LES IMATGES, COM PARLEM DEL QUE HI PASSA, DE COM FEM PARLAR ELS PERSONATGES QUAN EXPLIQUEM HISTÒRIES.

SI US INTERESSA SABER MÉS SOBRE EL TEMA PODEU ACCEDIR A LES ORIENTACIONS QUE DÓNA EL DEPARTAMENT D’ENSENYAMNET CLICANT LA IMATGE. AQUÍ TROBAREU INFORMACIÓ PER ENFOCAR LA LECTURA A LES DIFERENTS EDATS, RECURSOS, EINES I EXPERIÈNCIES

:187458_jpg_1-640x425196783_jpg_1-425x640

ESPEREM QUE US SIGUI D’UTILITAT!!!!