Conte ‘El petit avet’

Conte ‘El petit avet’

Aquest conte tracta d’un avet que mai està prou content amb les fulles que té, el tema principal que treballa és el sentiment de gelosia i l’acceptació d’un mateix.

L’escoltarem durant la primera setmana de desembre aprofitant la festa de Nadal, ja que és l’avet típic d’aquestes festes. Mitjançant imatges també podem aprofitar per treballar vocabulari. L’activitat consisteix en escoltar el conte i adornar-nos de les diferents formes de les quals podem escoltar un conte. Aquesta també ens ajuda a la capacitat d’imaginació ja que tots els sons de l’audició ens transporta fins al mateix bosc de l’avet.L’activitat es pot realitzar en gran grup a l’aula de psicomotricitat. Ens estirem a terra, tanquem els llums i els ulls, i ens deixem portar per la nostra imaginació.

El petit avet

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *