CELEBREM LA CASTANYADA

El dimarts 31 d’ octubre vam obrir les portes de la llar a totes les famílies per celebrar la castanyada amb educadores,infants,pares,mares,tiets,tietes,padrins,padrines……Va ser un dia molt especial.Al matí la visita de la castanyera i per la tarda la visita de les famílies. Era la primera prova de foc en la que tots ens vèiem les cares i gaudíem d´un projecte en comú. D ‘això es tracta: treballar junts pels nostres infants.Ens agrada que l’ escola bressol s’ ompli de gent que ens aporti bones vibracions. Gràcies família.

 

CASTANYADA2017 from escolabressol on Vimeo.

QUE TINGUEM UN BON INICI DE CURS 2017-2018

 

Curs 2017-2018

Amb les piles carregades  i amb moltes ganes de començar el nou curs, per alguns serà l’ inici del camí que a partir d´ara començaran a recórrer: pares i mares, padrins i padrines, escola,mestres, educadors i educadores, companys i companyes, bates, agendes, menjar, papilles, bolquers …..Ningú us ha dit que serà fàcil al principi, però és tan intens i gratificant veure com van creixent i  canviant que ens val molt la pena tant personalment com professional.

Pels altres, els de P2, aquí en diem els grans ( els grans !),l’ aventura serà ressegir el camí que els durà fins a P3. Estan tan oberts a explorar, descobrir, experimentar , sentir… que val la pena extreure’n  tot allò que poden arribar a aprendre i tot el  que ens ensenyen.Són uns petits mestres.

…I sobretot, no hem de perdre mai de vista el nostre principal objectiu: que siguin infants feliços.

Que tingueu un molt bon inici de curs.

Equip educatiu

BON INICI DE CURS from escolabressol on Vimeo.

 

 

MOTRICITAT GROSSA

MOTRICITAT GROSSA

A l’ escola sempre escoltem parlar de la motricitat fina i la importància per al control oculo-manual entre altres funcions. Tot i així i sense deixar de banda aquesta motricitat, tant o més important és la motricitat grossa, sobretot en els primers anys de vida. A l’ escola bressol treballem totes dues motricitats per aprendre a reconèixer el propi cos i l’ espai.
Què volem aconseguir amb la motricitat grossa?
• Estimular les diferents àrees motores del cos i així reafirmar i enfortir l’ autonomía.
• Reafirmar el to muscular
• Refoçar els moviments de l’ infant pel seu desplaçament
• Prendre consciència de l’espai i les seves possibilitats
• Prendre consciència del cos i les seves possibilitats.
• Exercitar la coordinació de moviments
• Treballar la coordinació viso-motriu
• Realitzar conductes d´imitació.

I aquí en teniu uns exemples

MOTRICITAT GROSSA from escolabressol on Vimeo.