CELEBREM LA CASTANYADA

El dimarts 31 d’ octubre vam obrir les portes de la llar a totes les famílies per celebrar la castanyada amb educadores,infants,pares,mares,tiets,tietes,padrins,padrines……Va ser un dia molt especial.Al matí la visita de la castanyera i per la tarda la visita de les famílies. Era la primera prova de foc en la que tots ens vèiem les cares i gaudíem d´un projecte en comú. D ‘això es tracta: treballar junts pels nostres infants.Ens agrada que l’ escola bressol s’ ompli de gent que ens aporti bones vibracions. Gràcies família.

 

CASTANYADA2017 from escolabressol on Vimeo.

EL CARNESTOLTES

Arriba el mes de febrer i Carnaval ja és aquí! Rebem amb molta alegria al Rei Carnestoltes i per fer-li els honors ens disfressem amb molta traça i ens pintem de molts colors. Culminem aquesta festa sortint pels carrers a passejar, amb una disfressa que amb molta il·lusió a l’escola hem elaborat.
Visca la gresca i la disbauxa! I tingueu present: Per Carnaval tot s’hi val!!!

video bo carnaval from escolabressol on Vimeo.

CARNAVAL AL BOSC

En el següent enllaç trobareu una mà de contes per explicar als vostres fills.Les activitats són per a edats superiors .Però als nens i nenes de l’ escola bressol els agrada molt que els expliquin contes.Si mireu el Carnaval al bosc és un dels contes que expliquem als infants.Els agrada molt.Sobretot si emfatitzem en les emocions que hi surten reflectides:estar enfadat, trist, content…Arriba el moment de treballar-les.

 

http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/index.htm

EL PESSEBRE VIVENT

Des de sempre,l ‘ AMPA los Vailets organitza un pessebre vivent amb els infants de l’ escola bressol. Algun cop ens ajuden els germans grans. Us agraïm de  tot cor que conserveu aquesta tradició que ja s´ha convertit en popular i que tot el poble espera. Cal valorar l’ esforç i el compromís, la implicació i el saber estar dels nostres petits actors i actrius.

Moltes gràcies família.

ELPESSEBBREVIDEO from escolabressol on Vimeo.