Concurs de carbasses

Els alumnes de cinquè van participar en un concurs on han utilitzat la imaginació i l’enginy per crear unes carbasses molt divertides.

Com podreu veure en les fotografies següents els guanyadors/es estaven molt cofois i contents abans d’haver participat i guanyat.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Visita al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa

El divendres 6 de novembre els alumnes i les alumnes de 6è curs hem visitat el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, a Terrassa. Es van dur a terme un taller d’electricitat i una visita teatralitzada a la fàbrica tèxtil. Les activitats realitzades, relacionades amb el currículum de Medi Social i de Medi Natural, ens van fer  gaudir força d’aquest dia.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Vídeo Promoció 2006-15. Escola els Llorers

Una mare de sisè de l’escola, la Maria Antònia Vila, ha realitzat un vídeo en el que hi podreu trobar fotografies dels vostres fills i filles des de que van entrar a l’escola fins aquest últim curs a sisè.

Val la pena que hi feu un cop d’ull!!

 

https://drive.google.com/open?id=0BzNQG9QFLKXUSjl3UnhYVFczZ2s&authuser=0

Publicat dins de General | Envia un comentari

Vídeo Cicle Superior

Escola els Llorers. Cursos 2013-15

Viatge

 

Mitjançant aquest link podeu accedir al vídeo que recull els moments més representatius dels i les alumnes de Cicle Superior de l’Escola els Llorers que aquest any acaben sisè i marxen de l’escola.

Bona sort a tots i totes!!

 

Per accedir al contingut del vídeo tant sols cal que cliqueu sobre el link i introduïu el vostre correu i contrasenya quan us ho demani.

https://drive.google.com/a/escolaelsllorers.cat/file/d/0BzNQG9QFLKXUeVlwVnUzMmM4WUE/view?usp=sharing

Publicat dins de General | Envia un comentari

Tenim cocodrils a la classe d’informàtica

A l’escola  treballem amb robots de lego a partir aquest curs 2014-2015. Per a fer-ho, de moment, hem adquirit 3 paquets educatius de la gamma Lego Education Mindstorms NXT 2.1. L’cocodril1experiència  amb l’alumnat s’ha iniciat aquest curs a sisè, amb la intenció d’estendre el seu ús en un futur proper.

La introducció de la robòtica a les escoles ha demostrat ser una bona estratègia per treballar especialment la creativitat, l’experimentació, el treball en equip i l’aprenentatge a partir de l’error.

 

Publicat dins de 14/15, General, informàtica, Robòtica, Scratch, Sisè | Envia un comentari

Lego online

tren1

 

Petits i grans, nens o nenes,tan és, gairebé tothom ha fet construccions amb dels rajols de plàstic de Lego. Ara ja és possible fer-ho a internet gràcies a Build With Chrome(https://www.buildwithchrome.com/), un projecte dut a terme entre Chrome i el Grup Lego, que ha portat aquests rajols al web mitjançant l’ús de la tecnologia WebGL.

Ara ja podeu crear les vostres pròpies construccions i veure les construccions que han realitzat altres usuaris.
Cal iniciar la sessió amb un compte de Google, ” el dels pares”, podeu construir, i també veure les construccions fetes per altres i a més a més, també disposen d’un nou sistema de categorització per a les construccions completades que us ajudarà a classificar i filtrar determinats tipus d’estructures.
A la Build Academy, hi ha una sèrie de petits tutorials i desafiaments amb personatges i estructures que també podem trobar a The Lego Movie (http://www.thelegomovie.com/).

Publicat dins de 14/15, General, informàtica, Robòtica | Envia un comentari

Revista 2015

Revista 2015

 

En aquesta revista hi sortim  Els de sisè”, us diem adéu fins un altre dia, segur que tornarem a  l’escola  per trobar-nos amb tots vosaltres.

Un petó molt fort.

Publicat dins de 14/15, General, Sisè | Envia un comentari

El Nadal ja es aquí, avets i bosses per omplir.

Els alumnes de 6è hem fet una felicitació en forma d’arbre i una bossa decorada amb un Pare Noel, per omplir-la de regals nadalencs.

Bones Festes!!!

unnamed (3)

unnamed (7)

unnamed (2)

unnamed (1)
Equip de mestres de sisè!!

 

Publicat dins de 14/15, General, Sisè | Envia un comentari

Lighbot

Dona les ordres pertinents per a que un petit robot avanci, salti, encengui llums i arribi finalment al lloc indicat.

Captura de pantalla completa 20102014 151312.bmp

Publicat dins de 14/15, informàtica, Robòtica | Envia un comentari

Blockly Maze

Recordeu quan el curs passat vam començar a fer coses amb l’Scratch? doncs ara podeu experimentar amb un aplicatiu més senzill, veureu que es semblant al que ja havíeu fet, us encantarà Blockly Maze, no sabeu com funciona? el mateix programa us ho explica, cal estar ben atents, aneu fent els nivells sense saltar-ne cap!

Captura de pantalla completa 21102014 153142

Publicat dins de 14/15, Cinquè, General, informàtica, Robòtica | Envia un comentari