Visita al poblat ibèric del Cogulló

Els de l’escola Els Pins, hem visitat un poblat ibèric que hi ha a l’altre costat del Llobregat, respecte a l’escola. Ens van explicar moltes coses dels ibers, però sabíeu que gràcies al riu, van arribar objectes originaris de l’altra punta del Mediterrani a la comarca del Bages? Es veu que, aprofitant la vall del riu, es podia arribar fins a la costa. Us pengem un petit resum de la sortida.

Aquest article ha estat publicat en General, Mig Llobregat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>