CONFERÈNCIA “READING EN THE CLIL CLASSROOM” I TALLER “SCOTTISH DANCING & SONGS

download

En el marc del Pla d’impuls al plurilingüisme, el Departament d’Ensenyament organitza conferències i tallers en col·laboració amb diverses entitats. U

na d’aquestes conferències, anomenada 
Reading in the CLIL classroomestà prevista pel proper:
 
Dia: Dijous 6 
de febrer de 2014
Hora: De 17 a 19 h

download (1)

Lloc: CRP del Baix Llobregat VI
        C. Albacete, 1 (Sant Vicenç dels Horts)


http://aplitic.xtec.cat/pls/soloas/pk_for_mod_ins.p_for_cons_activitats?p_any=2013-2014&p_codi=3000260542&p_totes=S on trobareu tota la informació de l’activitat. Activitat en llengua anglesa.  Estarà a càrrec de la Sra.Angela McClenaghan d’Oxford University Press. Per a realitzar la inscripció podeu anar a l’enllaç 

Període d’inscripció: del 15 de gener al 2 de febrer.

 

download (2)

Taller-Scottish dancing and songs.
El proper dijous 13 de febrer, de 17:30 a 19:30h, en David Vivanco farà una sessió gratuïta de danses escoceses adreçada al professorat (primària, secundària, batxillerat…) a l’Institut Jaume Balmes, C/Pau Claris 121 de Barcelona. 
 
En el següent enllaç teniu el formulari per a fer la inscripció:
 
 
El nombre màxim d’assistents a la sessió és de 60 persones.
 
Per més informació sobre en David Vivanco la podeu trobar a:

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, CLIL (Content and Language Integrated Learning), CURSOS I CONFERÈNCIES, LLENGÜES ESTRANGERES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *