40è aniversari

Dimecres, dia de la celebració del 40è aniversari, ens vam trobar en el pati un gran mural PRECIÓS . Vam pensar que seria el lloc ideal per cantar la cançó d’aniversari.

I aquí ho teniu:

Definicions

 Per aprendre a definir ens hem preguntat:

-Què és una marieta, o una cadira o la desesperació?

Hem investigat alguns animals per poder després definir-los, hem pensat amb objectes per també definir-los i per últim el més complicat, ens hem atrevit a definir sentiments.

Aqui en teniu una mostra : SENTIMENTS

Colònies

Com que estem treballant els volcans, que millor que anar a veure un, però primer ens vam assegurar que estigués ben apagat. Ara us volem ensenyar una petita mostra del que vam fer aquests dies de colònies. 

Línies rectes

A la classe de matemàtiques, per diferenciar les rectes paral·leles de les perpendiculars, vam fer un exercici per tota l’escola en grups, buscant i fotografiant rectes paral·leles i rectes perpendiculars. Una vegada realitzat l’exercici, cada grup va crear les seves diapositives en un Power Point i el resultat és el següent:

Notícies

Aprenem de tots

Durant un temps, un de nosaltres li donava voltes de com podríem fer un noticiari a la classe. Quan ho va tenir bastant clar de com fer-ho, ens ho va proposar a tots per veure si ho volíem fer. La idea ens va agradar molt i de seguida ens vam organitzar per començar a treballar.

Paraules boniques

Volíem fer un llistat de paraules que per nosaltres fossin boniques, per després fer-les servir, en el moment de crear poesia.Vam estar mirant un Power Point molt bonic amb una música molt impectant com a font d’inspiració. Més tard vam posar en comú les nostres paraules boniques i ara les volem compartir amb vosaltres

     

Les paraules cangur

 

La paraula cangur és aquella que dins d’ella hi ha un altre paraula. És com un cangur que dins duu el seu nadó, però en compte d’un nadó porta una altra paraula.

  • Amb el llibre que llegim a classe: La Troballa Sorprenent, votem quin serà el capítol que volem fer servir per treballar i ens agrupem per parelles.
  • En un tros de full fem una llista de les paraules cangur que trobem, després en un full quadriculat dibuixem una taula i anem apuntant les paraules cangur de les altres parelles.
  • Fem grups de 4 i continuem la llista amb altres paraules cangur que trobem per la classe o duem de casa.
  • Enganxem les llistes en papers de diferents colors i les pengem a les finestres, així d’altres companys poden acabar d’omplir les llistes.
  • Ens fem la foto de grup i…… Ja és l’hora del patí?????