BIKINIS

INGREDIENTS:
-PA DE MOTLLE
-FORMATGE
-PERNIL
-MANTEGA
Elaboració
1.Agafem dues lleques de pa de motlle.
2.Posem el gall d’indi i el formatge a sobre d’una llesca.
3.Tanquem amb l’altre llesca.
4. untem el pa de motlle per fora amb la mantega.
5. Posem la paella  i le donem la volta quan estiguin dourar.
6. Hi ens  ho mengem mes calenta.
ALEXIS I FERRAN,  Andrea i Sali

Clica per veure les imatges

 

GALETES DE LLET CONDENSADA

INGREDIENTS
-LLET  CONDENSADA
-1ROVELL ´D  OU
-125 GR MANTEGA
-350GR  DE  MAIZENA
– MELMELADA
-2 CULLERADA DE SUCRE
ELABORACIÓ
1.Obrim l’ou, separem el rovell de clara.
2.Posem el rovell al bol amb la mantega i llet condensada.
3.Remenem els ingredients , afegim la maizena i tornem  a remenar .
4. Amb les mans fem una massa.
5.Fem boletes.
6. Axafem unes boletes  i a les altres , els  hi fem un foradet.
7. Fiquem al forn 15 minuts.
8. A les galetes  foradat afegim melmerlada.
9. Les mengem.
LUIGI, Sali i Andrea.

Clica aquest enllaç per veure les fotos

PATATA PIZZA

INGREDIENTS:
PATATES
TOMAQUET
FORMATGE
PERNIL
ORENGA
ELABORACIÓ
1.Rentem les patates.
2.Tallem les  patates a làmines.
3.Les posem al microones.
4.Posem el tomàquet a sobre de la patata.
5.Posem la tonyina a sobre del tomàquet.
6.Posem formatge ratllat a sobre de la tonyina.
7.Afegim orenga a sobre de totes les patates .
8.Posem les patates al forn.
9.Ens ho mengem.
MIRANDA, Andrea i Sali.

 

Clica aquest enllaç per veure les fotos

 

ENSAÏMADES DE XOCOLATA

INGREDIENTS:
PASTA DE FULL
XOCOLATA
SUCRE GLAS
OU
ELABORACIÓ:
1.Estirem la pasta de full.
2.Untem la nocilla a sobre.
3.Enrotllem la massa.
4.Fem  la forma d’ un cargol.
5.Batem un ou.
6.Untem l’ ou per sobre .
7.El posem al forn de 20 a 30 minuts .
8.Quan s’ha refredat una mica,posem sucre glas  per sobre.
9. Ens ho mengem! Era boníssims!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIRANDA, Sali i Andrea

 

 img_20161110_161200
CLICA AQUEST ENLLAÇ PER A VEURE LES FOTOS

 

PANELLETS

INGREDIENTS
-PATATA
-SUCRE
-AMETLLA   MÒLTA
-OUS
-FIDEUS DE XOCOLATA   I AMETLLA
Elaboració:
1.Vam pelar la  patata  i la vam a axafar.
2.Afegim el sucre a la patata i barregem.
3. Posem l’ametlla mòlta a la barreja.
4. Amassem  amb les mans fins  que tenim.la massa compactada.
5. Fem boletes i les  passem  per l’ou.
6.arrebossem les boletes amb ametlles i
altres amb fideus de xocolata ..
7. Posem els panellets al forn un 15 min.
 LUIGI, MIRANDA,Sali i Andrea.

img_20161024_154317

CLICA AQUEST ENLLAÇ PER A VEURE LES FOTOS

 

Crestes de carn

Ingredients:
-massa de crestes
-carn picada
-tomàquet
Elaboració:
1. Vam posar oli a la paella i quan era calent vam tirar carn picada .
2. Posem la carn ja feta a un bol i afegim el tomàquet.
3.Barregem la carn amb el tomàquet.
4.Posem una mica de barreja a sobre de la oblea .
5.Vam tancar la oblea amb  la forquilla.
6. Les fiquem al forn i quan són fetes les mengem Mmmmmm.
LUIGI, MIRANDA Sali i Andrea

img_20161017_154703

per veure les fotos clicar a aquest enllaç

 

“HUESITOS”

*Ingredients:
-NOCILLA
-GALETES
-XOCOLATA
* Elaboració
1.Agafem una galeta i la untem amb nocilla.
2.Posem a sobre de la nocilla una altre galeta.
3.Tornem a posar nocilla a sobre de la galeta  i tapem a una  altre galeta.
4. Repetim això fins que s’  acabin les galeta.
5. Fem trossets de la xocolata per fondre i els posem al microones.
6.Remenem  la xocolata i la tirem  a sobre  de les galeta.
7. Fins que estinguin  coberts .
8. I ens ho mengem quan esta dura la xocolata.

Sali i Alexis

img_20161010_154008

Clica per veure les fotos

 

 

TRUITA DE PERNIL I FORMATGE

INGREDIENTS:
-PERNIL
-FORMATGE
-OUS
-OLI
-SAL
Elaboració :
1.Primer de tot trenquem l’ ou i el batem.
2.Afegim formatge i pernil a l’ ou batut.
3.Posem oli a la paella.
4.Aboquem la barreja a  la paella.
5. Fem voltes per fer a que es faci l’ ou.
6.Quan la truita esta feta la posem al plat.
7.Ens ho mengem. Era boníssima!!!!!!!
FERRAN, ALEXIS, Sali i Andrea.

IMG_20161003_155256

 CLICA AQUEST ENLLAÇ PER A VEURE LES FOTOS