TRUITA DE PATATES DE L’ESTER

INGREDIENTS:
-Patates
-Sal
-Oli
-Ceba
ELABORACIÓ
1. Pelem les patates i la ceba i la tallem en trossos petits.
2.Trenquem els ous i els batem.
3.Posem l’oli a la paella , afegim la ceba i la fregim.
4.Afegim més oli a la paella i fregim les patates.
5.Aixafem les patates i les barregem amb l’ ou i la ceba .
6.Posem la barreja a la paella i quan estigui una mica feta la girem.
7.Ens ho mengem!!! 😉

Andrea i Sofia 🙂

CLICA PER VEURE LES FOTO

 

SANDWICH VEGETALS

INGREDIENTS:
  • pa de motlle
  • formatge
  • tomàquet
  • enciam
  • maionesa
  • tonyina
ELABORACIÓ:
1.Vam tallar el formatge en trossos petits.
2. Vam tallar el tomàquet en trossos petits.
3. Vam tallar l’enciam en trossos petits.
4. Vam treure l’oli de la tonyina.
4. Vam posar tots els ingredients  a un  bol i ho remenem amb la maionesa.
5.Vam posar una mica de barreja a sobre del pa de motlle.
6.Vam posar una llesca de pa a sobre de la barreja.
Clica per veure les fotos

Andrea, Ferran i Sali

Patates pizza

INGREDIENTS:
-patates
-formatge
-tonyina
-gall d’indi
-tomàquet
-olives
-orenga
ELABORACIÓ:
1.Vam fer les patates al  microones durant 15 minuts aproximadament.
2.Pelem les patates i les tallem en rodanxes i les posem a la safata del forn.
3.Posem el tomàquet  a sobre de les patates.
4.A algunes patates posem gall d’indi , formatge i orenga.
5.A les altres patates posem  tonyina, olives , formatge  i orenga .
6.Ho posem al forn i ens ho mengem.

CLICA PER VEURE LES FOTOS

Ferran,  Sali i Andrea

BOMBONS DE FRUITA

INGREDIENTS.
-Poma
– Plàtan
– Xocolata
-Fruits secs
-Maduixa
-llet
ELABORACIÓ:
1.Obrim la xocolata i  la trenquem  en trossos petits.
2.Pelem les fruites en trossos amb el ganivet.
3.Afegim una mica de llet a la xocolata i  després ho posem al microones per desfer-la.
4.  Suquem els trossos de fruita amb la xocolata i els deixem a la safata en paper de forn.
5. Amb una cullera agafem la xocolata  i ho posem  al  paper de forn i posem fruits secs per sobre.
6. Ho deixem  tot a la nevera durant 10 minuts.
7.Ens ho mengem.

 

Ferran i Sali.

CLICA PER VEURE LES FOTOS

MOMIA DE FRANKFURT

INGREDIENTS:
-FRANKFURT
-PASTA DE FULL
ELABORACIÓ:
1. Obrim els paquets de frankfurt i pasta de full.
2.Tallem amb el ganivet i li fem les potes i les mans.
3.Tallem amb el ganivet la pasta de full en tires fines.
4. Enrotllem les tires fines de pasta de full al voltant del frankfurt.
5. Ho posem al forn i ens ho mengem.
CURIOSITATS:
El Frankfurt és una paraula alemanya.
Està feta de carn de porc embotida en budell natural d’ovella.
Els frankfurts mai es cuinen, es calenten en aigua calenta.
Tradicionalment es menja amb pa, mostassa, rave picant i amanida.
https://photos.app.goo.gl/XbREilbpqPAwRX263
Andrea, MIRANDA i Salifou

COCA DE XOCOLATA

INGREDIENTS:
-OLI
-SUCRE
-NOCILLA
-PASTA DE FULL
-AMETLLA
ELABORACIÓ:
  1. Obrim la pasta de  full i la estenem.
  2.  Estenem la la xocolata a sobre de la massa.
  3. Posem una altra pasta de full a sobre i ho tanquem.
  4. Aixafem amb una forquilla les vores de la pasta de full.
  5. Vam posar  una mica  d’oli  per sobre de la pasta de full i també ametlla i sucre.
  6. Vam posar ho al forn 10 minuts .
  7. Ens ho mengem..

    CLICA PER VEURE LES FOTOS

Sali ,Miranda, Ferran i Andrea

PATATES FREGIDES

INGREDIENTS:
KETXUP
OLI
PATATES
SAL
ELABORACIÓ:
1. Pelem les patates amb el pelador .
2. Tallem la meitat i després a trossos fins amb un ganivet.
3. Fem les  patates de dues maneres:
-en primer lloc vam posar les posar les patates amb oli calent  i anem remenant.
-en segon lloc, posem las patates en una safata al forn.
4. Ens les mengem de les dues maneres i estan molt bones.
Miranda, Sali, Ferran i Andrea.
CLICA PER VEURE LES FOTOS

CREPS DE XOCOLATA

INGREDIENTS:
-SUCRE
-OUS
-FARINA
-XOCOLATA
-LLET
ELABORACIÓ:
1.Vam trencar els ous i els batem al bol .
2. Afegim la llet i remenem.
3. Afegim la farina a poc a poc i ho anem remenant .
4.Afegim una miqueta  de sal  a la barreja.
5. Posem una mica d’oli a la  paella i una mica de massa.
6. Deixem que es faci una mica  i ho girem.
7. Quan esta fet ho traiem de la paella i la posem al plat.
8. Posem la xocolata o el sucre i ens ho mengem.

Clica per veure les fotos

NANA, ALEXIS, UNAI, Sali, Andrea i Ferran