BATUT DE SÍNDRIA

Ingredients:
-Llet
-Síndria
-Nata
-Gelat de vainilla
-Sucre
Elaboració
1.Traiem les llavors i tallem la síndria en trossos petits.
2.Afegim la llet als trossos de síndria.
3.Afegim el sucre a la barreja.
4.Barregem tots els ingredients amb la batedora.
5.Posem el batut a un got i afegim nata per sobre.
6.Ens ho bevem.
 CLICA PER VEURE LES FOTOS
Andrea i Salifou

2 comentaris a “BATUT DE SÍNDRIA

  1. El treball que feu és meravellós! Em va encantar compartir amb vosaltres el taller. Sou uns grans cuiners i cuineres! El batut tenia molt bona pinta =) Em guardo la recepta per provar-ho a casa.

    Una abraçada ben forta,

    Judit Princep

    • Hola Judit !!!
      M’ha agradat que ens hagis posat un comentari i que vinguessis al taller de cuina.
      Espero que et surti bé la recepta a casa.
      Gràcies per dir-nos que som uns bons cuiners. Tu també ets una bona cuinera.
      Et trobaré a faltar quan marxis.

      Andrea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *