BOMBONS DE FRUITA

INGREDIENTS.
-Poma
– Plàtan
– Xocolata
-Fruits secs
-Maduixa
-llet
ELABORACIÓ:
1.Obrim la xocolata i  la trenquem  en trossos petits.
2.Pelem les fruites en trossos amb el ganivet.
3.Afegim una mica de llet a la xocolata i  després ho posem al microones per desfer-la.
4.  Suquem els trossos de fruita amb la xocolata i els deixem a la safata en paper de forn.
5. Amb una cullera agafem la xocolata  i ho posem  al  paper de forn i posem fruits secs per sobre.
6. Ho deixem  tot a la nevera durant 10 minuts.
7.Ens ho mengem.

 

Ferran i Sali.

CLICA PER VEURE LES FOTOS

6 comentaris a “BOMBONS DE FRUITA

  1. Hola nois! Soc la Marta de pràctiques! Volia donar-vos les gràcies per l’estona tan meravellosa que vaig passar amb vosaltres fent el taller.
    Els bombons estaven boníssiiiiiims!!!!
    Molt bona feina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *