COCA DE XOCOLATA

INGREDIENTS:
-OLI
-SUCRE
-NOCILLA
-PASTA DE FULL
-AMETLLA
ELABORACIÓ:
  1. Obrim la pasta de  full i la estenem.
  2.  Estenem la la xocolata a sobre de la massa.
  3. Posem una altra pasta de full a sobre i ho tanquem.
  4. Aixafem amb una forquilla les vores de la pasta de full.
  5. Vam posar  una mica  d’oli  per sobre de la pasta de full i també ametlla i sucre.
  6. Vam posar ho al forn 10 minuts .
  7. Ens ho mengem..

    CLICA PER VEURE LES FOTOS

Sali ,Miranda, Ferran i Andrea

4 comentaris a “COCA DE XOCOLATA

  1. Hola nois!
    Quina bona pinta fan les vostres patates!
    Em sembla molt bona idea fer unes fregides i les altres al forn.
    Quines us van agradar més? Tenen gustos diferents?
    Molt bona feina cuiners. Molts petons per tots.
    Vanessa

    • Hola Vanessa !
      Com estàs ? Et trobem molt a faltar.
      Vanessa t’has equivocat, has escrit sobre la recepta de patates fregides a la coca de xocolata.
      Ens van agradar més les patates fregides.
      Sí, tenen gust diferent les fregides que les fetes al forn.
      Volem que vinguis un altre dia a visitar-nos

      Sali i Andrea

      • Hola!
        Teniu raó, em vaig equivocar… Sort que vosaltres esteu sempre ben concentrats i us vau adornar.
        Jo també us trobo a faltar. Molts ptons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *