TRUITA DE BOLETS

INGREDIENTS:
-OU
-BOLETS (xampinyons, rossinyols i trompetes negres)
-SAL
ELABORACIÓ:
1.Tallem tots els bolets en trossos petits.
2.Després els fregim a la paella amb una mica d’oli.
3.Trenquem l’ou i el batem.
4. Posem un pessic de sal.
5. Ajuntem  els bolets amb l’oli i ho posem a la paella.
6. Ens ho mengem i està boníssim!!!!
CLICA PER VEURE LES FOTOS
NANA, UNAI,  Ferran , Andrea i Sali.

Un comentari a “TRUITA DE BOLETS

  1. Bon dia! O tarda! No se quan em llegireu…
    He estat llegint la vostra recepta de la truita de bolets i m’ha vingut una pregunta al cap! COM PUC DISTINGIR UN XAMPINYÓ, D’UN ROSSINYOL I D’UNA TROMPETA NEGRA? QUINA DIFERÈNCIA D’ASPECTE HI HA ENTRE ELLS?

    PD: Andrea! M’he fixat que en l’última fotografia surts menjant truita! Al final et va agradar?

    Moltes gràcies!

    Sergi (6è)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *