TRUITA DE BOLETS

INGREDIENTS:
-OU
-BOLETS (xampinyons, rossinyols i trompetes negres)
-SAL
ELABORACIÓ:
1.Tallem tots els bolets en trossos petits.
2.Després els fregim a la paella amb una mica d’oli.
3.Trenquem l’ou i el batem.
4. Posem un pessic de sal.
5. Ajuntem  els bolets amb l’oli i ho posem a la paella.
6. Ens ho mengem i està boníssim!!!!
CLICA PER VEURE LES FOTOS
NANA, UNAI,  Ferran , Andrea i Sali.

2 comentaris a “TRUITA DE BOLETS

  1. Bon dia! O tarda! No se quan em llegireu…
    He estat llegint la vostra recepta de la truita de bolets i m’ha vingut una pregunta al cap! COM PUC DISTINGIR UN XAMPINYÓ, D’UN ROSSINYOL I D’UNA TROMPETA NEGRA? QUINA DIFERÈNCIA D’ASPECTE HI HA ENTRE ELLS?

    PD: Andrea! M’he fixat que en l’última fotografia surts menjant truita! Al final et va agradar?

    Moltes gràcies!

    Sergi (6è)

    • Hola Sergi!
      Has fet la truita de bolets a casa?
      A mi (Andrea) no m’agradava la idea de fer truita de bolets però després m’ho vaig menjat tot i em van felicitar.
      La trompeta negra és de color negre, el rossinyol és de color groc i els xampinyons són de color blanc.

      Sali i Andrea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *