TRUITA DE BOLETS

INGREDIENTS:
-OU
-BOLETS (xampinyons, rossinyols i trompetes negres)
-SAL
ELABORACIÓ:
1.Tallem tots els bolets en trossos petits.
2.Després els fregim a la paella amb una mica d’oli.
3.Trenquem l’ou i el batem.
4. Posem un pessic de sal.
5. Ajuntem  els bolets amb l’oli i ho posem a la paella.
6. Ens ho mengem i està boníssim!!!!
CLICA PER VEURE LES FOTOS
NANA, UNAI,  Ferran , Andrea i Sali.

3 comentaris a “TRUITA DE BOLETS

  1. Hola xefs!!!!!!!!!
    Cada setmana ens sorpreneu amb les vostres receptes.
    Aquesta setmana ha estat una aposta un tant arriscada…. Però em sembla que el resultat ha estat genial!
    Sabeu fer un pastís de truites?
    Voleu que en parlem?
    El vostre fan incondicional
    Ramon

  2. Bon dia! O tarda! No se quan em llegireu…
    He estat llegint la vostra recepta de la truita de bolets i m’ha vingut una pregunta al cap! COM PUC DISTINGIR UN XAMPINYÓ, D’UN ROSSINYOL I D’UNA TROMPETA NEGRA? QUINA DIFERÈNCIA D’ASPECTE HI HA ENTRE ELLS?

    PD: Andrea! M’he fixat que en l’última fotografia surts menjant truita! Al final et va agradar?

    Moltes gràcies!

    Sergi (6è)

    • Hola Sergi!
      Has fet la truita de bolets a casa?
      A mi (Andrea) no m’agradava la idea de fer truita de bolets però després m’ho vaig menjat tot i em van felicitar.
      La trompeta negra és de color negre, el rossinyol és de color groc i els xampinyons són de color blanc.

      Sali i Andrea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *