CRESTES DE TONYINA

INGREDIENTS:
-TOMÀQUET
-OU
-TONYINA
-OBLEA
ELABORACIÓ:
1.Vam treure la closca del l’ou dur i el vam tallar amb una ganivet en trossos  petits
2.Vam obrir la llauna de tonyina , vam treure l’oli i vam barrejar la tonyina amb l’ou dur.
3. Vam afegir a la barreja el tomàquet fregit.
4. Amb una cullera petita vam posar una mica de barreja a l’oblea.
5. Vam tancar l’oblea i vam xafar amb la forquilla l’extrem.
6. Vam ficar-les al forn i ens els mengem.

7.  Mmmmm!!

CLICA PER VEURE LES FOTOS

MIRANDA, NANA, UNAI, Sali, Andrea i Ferran

6 comentaris a “CRESTES DE TONYINA

  1. Hola cuineres i cuiners!
    Vaig veure com feieu les crestes de tonyana….
    Tenien una pinta fantàstica.
    Sembla que és fàcil fer-les, oi?
    Per cert….
    Els ous els vau coure vosaltres?
    Quanta estona s’ha de coure un ou per a fer-lo dur?
    El vostre fan incondicional…
    Ramon

  2. Hola nois!!!
    Em va agradar molt la visita a l’escola i em va fer molta ilu veure-us a tots.
    Cada setmana miro a veure que feu els cuiners del Jaume I.
    Aquestes crestes que heu fet tenen molt bona pinta, mmmmm.
    Avui em ve de gust alguna coseta dolça, sabeu si puc fer crestes amb ingredients dolços?
    Petons, Vanessa

    • Hola Vanessa!
      A mi em va agradar també molt que vinguessis.
      Les cretes es poden fer de qualsevol fruita , melmelada, xocolata, nata , cabell d’àngel i codonyat.
      Adéu Vanessa i uns petons per tu.

      Salifou

    • Hola Andrea,
      Podries fer -les a casa per dinar o per sopar un dia.
      I també podries convidar als teus amics.

      Salifou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *