6 comentaris a “FONDUE FRUITES

  1. Bon dia a totes a i tots!
    Quina bona pinta aquesta fondue!!
    He llegit que heu posat xocolata blanca i negra. Les heu barrejat?
    I una altra cosa: com és que hi ha xocolata “blanca”? Em pensava que el cacau era fosc.

    Pd: sabieu que fins fa 500 anys no existia el cacau a Europa? Sabeu qui el va portar cap aquí? Crec que l’Andrea i el Sali us ho podran explicar! Ho estem treballant a classe. Oi que si?

    • Hola Sergi!
      Com estàs? M’ha agradat molt que ens escriguis al bloc.
      No hem barrejat la xocolata blanca i la negra. Cada nen ha menjat la xocolata que ha volgut.
      La xocolata blanca no porta sòlids de cacau i per això es mes dolça que la negra.
      Cristóbal Colon va portar el cacau d’América a Europa.

      Andrea.

      • Hola de nou! A mi si que m’agrada que m’hagis respost! Quina velocitat!
        I tu Andrea, de quina xocolata vas menjar? Quina t’agrada més? A mi per exemple, en la Nocilla de dos colors sempre em menjo la negra primer! Quin serà el vostre propi plat? Heu pensat en explicar-lo a la ràdio? Us agradaria?

        Molts petons!

        • Hola Sergi !!
          No vaig menjar la fondue de fruites perquè ho va fer un altre grup i em sap greu perquè ho volia fer .
          A mi m’agraden les dues xocolates, estan molt bones .
          Hem fet crestes de tonyina i demà farem les magdalenes de l’Andrea. Aquesta recepta porta el meu nom perquè jo he portat la recepta a la Cristina .
          Estem preparant un guió per explicar a la radio com funciona el taller de cuina .

          Andrea

  2. Hola fantàstics!
    Aquesta recepta l’he fet a casa i m’ha quedat molt bé.
    El que no se és si es podria fer amb alguna fruita més.
    M’ajudeu?
    El vostre fan incondicional
    Ramon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *