HUMMUS

INGREDIENTS
-CIGRONS
-ALL
-SAL
-SUC DE LLIMONA
-PEBRE VERMELLA
-COMí
-OLI DE SESAM
Elaboració :
1. Primerament treiem  el suc dels cigrons i els posem un bol.
2. Espremem la llimona  i posem el suc als cigrons.
3. Afegim el pebre vermell i el comí molt .
4.Ho batem tot amb la batedora.
5. Ho posem al plat i afegim per sobre el pebre vermell  i afegim per sobre el pebre vermell i un  rajolí d’oli . Ens lo mengem amb   torrades i pastanagues.
ALEXIS I FERRAN, Sali, Lucio i Andrea

https://goo.gl/photos/D1LyDkFpargxmnnU8

 

10 comentaris a “HUMMUS

  1. Hola artistes!
    Sóc el Jordi. Estic molt content d’estar amb tots vosaltres.
    No acostumo a cuinar, però com l’altre m’ho vaig passar tant bé al taller de cuina m’he animat a provar la recepta de l’hummus.
    L’he compartit amb una amiga i ha quedat molt bo.
    Com sóc una mica despistat, crec que m’he equivocat amb les mesures i m’ha quedat una mica àcid. Perquè creieu que pot ser?

    En aquest enllaç us deixo unes fotos per a que ho vegeu:
    https://fotos.subefotos.com/9f0349479537abe07c571c17919425f7o.jpg

    Moltes gràcies i espero amb ganes la següent recepta!
    Ens veiem aviat!
    Jordi

  2. Hola cuiners i cuineres!
    Mira el Jordi! Ja ha provat de fer l’hummus.
    Jo vaig tenir la sort de tastar-lo (l’Andrea me’n va dornar) i el Lucio em va dir com l’haia de menjar amb als palitos de pa. Jo que me’l volia menjar amb una cullera….
    Crec que també provaré de fer-lo a casa.
    Molts petons i que gaudiu de les vacances merescudes.
    Muaks!
    El vostre fan incondicional
    Ramon

    • Hola Ramon !
      Et va agradar el nostre hummus?
      Ja has provat a fer-ho a casa?
      Ens agrada molt que ens segueixis.

      Sali i Andrea

  3. Hola petits cuiners,
    jo no vaig poder tastar l’hummus perquè quan vaig entrar a l’aula ja estàveu recollint-ho tot però vaig sentir l’olor que feia.
    Un altre dia vindré abans. Em deixareu tastar el que feu?
    Elisabet

    • Hola ELISABET!
      Et va agradar l’olor que feia?.
      El dia que vulguis et deixem TASTAR.
      MIRANDA I GILMAR

  4. Hola cuineres i cuiners!
    Doncs si….
    He fet l’hummus a casa i m’ha quedat fantàstic.
    És una bona manera de menjar cigrons.
    Sabeu d’un altra manera que podem menjar cigrons o llenties sense cuinar-los al foc?
    El vostre fan incondicional
    Ramon

      • Iep! Cuiners i cuineres!
        Sabia que trobaríeu l’amanida de llenties i cigrons.
        Escolteu. Jo l’amanida de llenties la faig molt bona.
        A veure que us sembla…. Us faig una proposta.
        Si voleu un dia jo porto amanida de llenties i vosaltres prepareu un segon plat.
        Què em dieu?
        El vostre fan incondicional
        Ramon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *