TRUITAPIZZA

INGREDIENTS
  • Pebrot vermell
  • Pebrot verd
  • Ceba
  • Ou
  • Pa de pagès
  • Formatge
ELABORACIÓ
  1. Rentem els pebrots i els tallem a trossets petits.
  2. Pelem les cebes i també les tallem.
  3. Posem les verdures a la paella i les sofregem.
  4. Separem la molla de la crosta de pa, deixant buida de molla la crosta.
  5. Batem l’ou i afegim el formatge.
  6. Posem la crosta de pa a la paella i omplim el buit.
  7. Tapem amb la molla de pa tots els ingredients.
  8. Li donem la volta i esperem a que es cuini del tot.
  9. mmmmmmmmm que bo!!

CLICA L’ENLLAÇ PER VEURE LES FOTOS

Lucio

2 comentaris a “TRUITAPIZZA

  1. Hola a tots i totes!
    Soc el Richard, us recordeu de mi? Us donaré una pista…vaig fer una cosa amb molts colors. Quin taller era?
    M’agrada molt el vostre bloc i totes les receptes que feu. Aquesta de truitapizza em sembla una idea fantàstica, a més a més, la he fet a casa i ha estat un èxit.
    Una pregunta,es podria fer aquesta recepta amb altres verdures? Ho heu provat?

    Gràcies a tots vosaltres per totes les idees que em doneu.

  2. Hola Richard, com estàs?
    Vindràs un altre dia a l’escola a fer globus? En saps fer altres coses?
    A mi, (el Sali), m’agradaria que vinguessis a veure’ns.
    Jo no et conec, ( sóc l’ Andrea ), però quan vinguis et coneixeré.
    Enhorabona per l’èxit de la truitapizza, a nosaltres també ens va agradat molt.
    Aquesta recepta la pots fer amb diferents verdures, les que més t’agradin. Nosaltres hem pensat que amb carbassó pot ser bona, tot i que no hem probat a fer-ho.
    T’esperem per l’escola,
    Sali i Andrea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *