PIZZA DE TONYINA

*INGREDIENTS
-Tomàquet fregit
-Formatge
-Olives negres
-Ceba
-Tonyina
-Base de pizza
ELABORACIÓ:
1.Estirem la massa de la pizza.
2. Afegim el  tomàquet  per sobre.
3. Tallem la ceba ens van fer plorar molt.
4. Posem a sobre de la massa: la tonyina , la ceba,les olives negres i el formatge ratllat.
5.La fiquem al forn hi ens ho mengem.

Sali.

Clica per veure les fotos

4 comentaris a “PIZZA DE TONYINA

  1. Hola!!!!
    Ei!!!! Aquesta pizza fa més bona pinta que la de la pizzeria!!!!!
    Per cert, com es que us feia plorar la ceba?????
    Quanta estona l’he de deixar al forn perquè em quedi tan bé com a vosaltres???

    • Hola Dolors!!
      La ceba te a dins un suc que es diu sofre i quan tallem la ceba
      el sofre puja al nostres ulls i plorem.
      La deixem al forn mes de 10 minuts i mirem si la pizza esta torrada.

      Ferran i Lucio

  2. Nois i noies!
    Vaig tenir l’oportunitat de tastar la pizza!
    Estava boníssima.
    La pizza és un dels menjars que més m’agrada. Quan en menjo acostuma a ser els dissabtes al vespre.
    Us agrada la pizza?
    De què us agrada més?

    • Hola Ramon!
      La pizza estava de “rechupete”
      Ens agrada molt la pizza a tots nosaltres.
      La pizza que més ens agrada és de bacon i de tonyina.

      Ferran i Salifou .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *