CREPS

INGREDIENTS
-FARINA
-LLET
-2  OUS
-1 CULLERADA  D´  OLI
– 1CULLERADA   DE   SAL
-PERNIL
-FORMATGE
Elaboració:
1.Trenquem l’ou i el batem.
2. Afegim la llet i  barregem.
3. Posem farina a poc a poc i anem barrejant.
4. Afegim una cullerada d’oli  i un pessic de sal.
5. Posem mantega a la paella i quan sigui desfeta,afegim unes cullerades de massa i l´estirem.
6. Fem la volta a la crep i posem al mig el pernil i el formatge.
7. Tanquem la crep i Mmmm.

Clica per veure les imatges

LUIGI, MIRANDA, Andrea , Sali , Eric i Lucio

4 comentaris a “CREPS

  1. Bona tarda amics,
    Aquesta recepta m’encanta! La fem molts cops, el divendres a la nit, amb la família. Ens agrada a tots!
    No creieu que fa una mica de festa? per això la fem els divendres.A vegades, els dissabtes són més tranquils i no tenim que aixecar-nos d’hora per anar a l’escola.
    Crec que els creps són una bona sol·lució per quan no saps què fer a l’hora de sopar i vols una recepta que agradi a tothom.
    gràcies amics!!

    • Bona tarda Núria!!
      A nosaltres ens sembla una recepta molt divertida perquè es fàcil de fer i està molt bona.
      També ens agradaria fer-la a casa un divendres o el cap de setmana perquè son dies més tranquils i tenim festa del cole.

      Eric i Lucio

  2. Hola!
    Jo he provat alguns cops de fer creps. I la veritat és que sóc un desastre….
    No em surten….
    Potser un dia d’aquest m’heu de donar una maserclass de creps!
    Sou uns cuiners i cuineres fantàstics!!!!!
    Ramon

    • Hola Ramon!!!
      Pots mirar al nostre bloc de la Usee perquè tenim penjats els ingredients i la elaboració de la recepta.
      També pots venir a la Usee els dijous a la tarda al taller de cuina
      i t’ho ensenyem.

      Sali i Andrea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *