COCA DE XOCOLATA

INGREDIENTS
-NOCILLA
-PASTA   DE   FULL
-AMETLLA
-OU
-SUCRE
Elaboració:
  1. Estirem la pasta de full.
  2. Untem la nocilla a sobre de la pasta de full.
  3. Posem a sobre l’altra meitat de la pasta de full.
  4. Untem ou a sobre.
  5. Afegim l’ametlla i el sucre
  6. Posem al forn uns 15 o 20 minuts a 200ºC
  7. Ens ho mengem MMMMMMMM

CLICA PER VEURE LES FOTOS

LUIGI MIRANDA, Lucio, Eric, Sali i Andrea

 

 

6 comentaris a “COCA DE XOCOLATA

  1. Hola.
    Jo vaig tastar la coca.
    És una passada de bona, bona i bona.
    Senyores i senyors cuiners de la USEE: Sou uns cracks!

  2. hola!!!
    quina bona pinta!!!!!!
    una pregunta….quan poseu l’ou per sobre, es posa tot l’ou, o només el rovell ?
    Moltes gràcies!! i seguiu sent tan bons cuiners i cuineres!!!!

    • Hola Dolors!!!!
      Posem tot l’ou. Primer el trenquem, després ho batem i pintem la coca.

      Miranda Rodríguez, Eric i Andrea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *