PA DE PESSIC DE TARONJA

INGREDIENTS :
100G MANTEGA
100G SUCRE
100   GR FARINA
SAL
3 OUS
SUC DE 2 TARONGUES
30G AMETLLA
1  CULLERADA DE LLEVAT
Elaboració:
1. Ratllem les taronges.
2. Batem els ous amb el sucre.
3. Afegim la mantega desfeta , la meitat de la ralladora de taronges l’ametlla molta i la  farina amb el llevat.
4. Barregem be i ho posem al motlle.
5.El posem al microones 5 minuts a 1.000w.
6. Treiem el suc de les taronges i al posem a la paella amb la paella amb el sucre glass i la ralladora  .
7 Tirem l’ almívar  a sobre del pa de pessic.

 

GILMAR I MIRANDA, Sali, Lucio, Eric i Andrea.

 

CLICA PER VEURE LES FOTOS

TRUITA DOLÇA

Ingredients:
– 4 ous
– Mitja barra de pa
– Canyella
– sucre
– Llet
– Oli
Elaboració :
1 Batem els ous.
2. Tallem el pa a trossets petis.
3. Afegim una mica de  llet al pa , també el sucre i el canyella.
4. Ho barregem tot .
5. Posem una mica d’oli  a la paella.
6. Tirem  a la paella la barreja , es parem que es facis una mica i girem la truita amb  ajuda d’un giratruites .
7. Deixem que s ´ acabi de acauta la truita .
8.  Posem  la truita al plat i ens ha mengem
Sali I Andrea

Clica per veure les fotos

 

DORIYAKIS DE XOCOLATA

INGREDIENTS:
-OU
-LLET
-FARINA
-XOCOLATA
-OLI
-LLEVAT
ELABORACIÓ:
1. Barregem el sucre i la farina.
2.Batem l´ou i afegim  la llet.
3. Ajuntem tot i amassem junt amb el llevat.
4, Estirem la massa amb un corró.
5 .Amb el talla-pastes fent rodones .
6. Posem xocolata al mig i tapen amb l’altra rodona.
7. Posem oli a la paella i cuinem els Doriyakis de xocolata.

MIRANDA I GILMAR

Clica per veure les fotos

PASTÍS DE PIZZA

INGREDIENTS:
-pa de motlle
-ous
-llet
-sal
-salsa de tomàquet
-formatge ratllat
-tonyina
-motsarela
-orenga
-olives negres

 

ELABORACIO:
1.En un bol posem els ous batuts i ho barregem amb la llet.
2. Suquem el pa de motlle amb la llet i l´ou.
3. Posem el pa a la safata i posem tomaquet,tonyina,formatge i olives negres
4 Ho repetim això 4 vegades.
5. Posem la mozzarella en rodonetes i l’orenga i ho fiquem al forn.
6. Quan estigui torradet ho traiem i ens ho mengem.
Lucio i Eric.

Clica per veure les fotos

MONA

INGREDIENTS
-PA DE PESSIC
-MELMELADA DE MADUIXA
-NOCILLA
-OUS DE XOCOLATA
-POLLET DE DECORACIÓ
ELABORACIÓ
1 Posem una base de pa de pessic.
2 A sabre untem melmelada de maduixa.
3 Afegim  un altre pa  de pessic i una altra capa de melmelada .
4 . Tapem  amb el pa de pessic .
5. Untem la nocilla  per sobre  i  pels costats .
6.Posem els ous de pasqua a sobre fent un cercle.
7. Posem el pollet al mig..
8.Mmmm que bo!!!

 

Gilmar, MIRANDA, Andrea , Sali i Lucio

Clica per veure les fotos

HUMMUS

INGREDIENTS
-CIGRONS
-ALL
-SAL
-SUC DE LLIMONA
-PEBRE VERMELLA
-COMí
-OLI DE SESAM
Elaboració :
1. Primerament treiem  el suc dels cigrons i els posem un bol.
2. Espremem la llimona  i posem el suc als cigrons.
3. Afegim el pebre vermell i el comí molt .
4.Ho batem tot amb la batedora.
5. Ho posem al plat i afegim per sobre el pebre vermell  i afegim per sobre el pebre vermell i un  rajolí d’oli . Ens lo mengem amb   torrades i pastanagues.
ALEXIS I FERRAN, Sali, Lucio i Andrea

https://goo.gl/photos/D1LyDkFpargxmnnU8

 

GALETES DE FORMATGE

INGREDIENTS
– 100GR FORMATGE CHEDDAR
– 200GR FARINA
– 200 GR MANTEGA
– 1 OU
– 2 CULLERADESLLET
– 2 CULLERADES LLEVAT
– UNA MICA DE SAL
ELABORACIÓ
1 Barregem el  l’ou, la matega, la llet, el formatge i la sal.
2 Batem tots els ingredients amb la batedora.
3 Afegim la farina i llevat i tornem a barrejar
4 Estirem la massa i donem forma a les galetes
5 Fiquem les galetes al forn uns 15 minuts.
6 I gaudeix de les teves galetes  mmmm

MIRANDA i GILMAR

CLICA PER VEURE LES FOTOS

STRUDEL

INGREDIENTS
-POMA
-XOCOLATA
-MANTEGA
-SUCRE
-MASSA FILO

 

Elaboració:
1. Pelem les pomes i les tallem a trosses.
2 . Posem mantega ala paella
3.Afegim la poma i al sucre a la paella i remenem.
4. Estirem un full de massa filo i l’ untem amb mantega  desfeta.  (Fem el mateix  fins   a 10  fulls de massa  filo).
5. Farcim la massa amb la poma i afegim llàgrimes de xocolata.
6. Posem sucre per sobre
7. Fiquem al forn aproximadament 15 minuts.
8. Ens ho mengem!!!!

CLICA PER VEURE LES FOTOS

MIRANDA, Lucio, Sali i Andrea

COOKIES DE COLORS

INGREDIENTS
OU
FARINA
SUCRE
FIDEUS DE COLORS
MANTEGA
Elaboració:
1. Desfem la mantega.
2.Trenquem l’ou i el barregem.
3. Afegim al sucre,la farina,l´ametlla amb pols i els fideus de colors.
4.  Ho barregem  tot  junt.
5. Agafem amb una cullera  la massa i  fem muntanyetes  a la  safata del forn.
6. Les posem al forn uns deu minuts .
7. Ens les mengem.
 FERRAN, ALEXIS, Salifou i Lucio

CLICA L’ENLLAÇ PER VEURE LES FOTOS