CREPS DE XOCOLATA

INGREDIENTS:
-SUCRE
-OUS
-FARINA
-XOCOLATA
-LLET
ELABORACIÓ:
1.Vam trencar els ous i els batem al bol .
2. Afegim la llet i remenem.
3. Afegim la farina a poc a poc i ho anem remenant .
4.Afegim una miqueta  de sal  a la barreja.
5. Posem una mica d’oli a la  paella i una mica de massa.
6. Deixem que es faci una mica  i ho girem.
7. Quan esta fet ho traiem de la paella i la posem al plat.
8. Posem la xocolata o el sucre i ens ho mengem.

Clica per veure les fotos

NANA, ALEXIS, UNAI, Sali, Andrea i Ferran

BOMBONS DE NADAL

INGREDIENTS:
  • XOCOLATA NEGRA I BLANCA
  • MUESLI
ELABORACIÓ:
1.Obrim  la xocolata   i  la  trenquem a trossos.
2. Posem  la  xocolata al microones i la desfem.
3. Amb una cullera posem xocolata a sobre del paper del forn.
4.Li posem els fruits secs  per sobre de la xocolata i ho fiquem a la nevera.
5. I ens ho mengem.
NANA, UNAI , ALEXIS i Sali
CLICA PER VEURE LES FOTOS

OUS FARCITS

INGREDIENTS :
-Ous cuits
– Tonyina
-Tomàquet
-Maionesa
ELABORACIÓ:
1. Vam treure la closca dels l’ous cuits .

2. Vam tallar l’ou per la meitat i traiem al rovell.

3. Vam treure l’oli de la tonyina .

4. Vam barrejar la tonyina, el tomàquet i el rovell de l’ou.

5.Vam omplir l’ou amb la barreja.

6.Afegim una miqueta de maionesa i de rovell ratllat.

7. I ens ho mengem.

CLICA PER VEURE LES FOTOS

Sali i Jordi Li

 

 

COCA DE VERDURA

INGREDIENTS:
-FORMATGE
-PORRO
– CARBASSO
-PASTA DE FULL
ELABORACIÓ:
1.Vam obrir la pasta de full, la vam estirar i la vam col·locar en una safata .
2.Vam tallar el carbassó , el tomàquet  i el porro en trossos.
3.Vam col·locar les verdures a la safata, vam  intercalar carbassó, tomàquet i porro.
4. Vam ficar-ho al forn deu minuts.
5. Després vam posar per sobre de les verdures el formatge.
6. Tornem a ficar la safata al forn quatre o cinc minuts.
7. I …ens ho mengem….Mmmmmm Bonísssssssssim. Alguns vam repetir.

Clica per veure les fotos

Sali, Andrea, Ferran i Alexis

TRUITA DE BOLETS

INGREDIENTS:
-OU
-BOLETS (xampinyons, rossinyols i trompetes negres)
-SAL
ELABORACIÓ:
1.Tallem tots els bolets en trossos petits.
2.Després els fregim a la paella amb una mica d’oli.
3.Trenquem l’ou i el batem.
4. Posem un pessic de sal.
5. Ajuntem  els bolets amb l’oli i ho posem a la paella.
6. Ens ho mengem i està boníssim!!!!
CLICA PER VEURE LES FOTOS
NANA, UNAI,  Ferran , Andrea i Sali.

LES MAGDALENES DE L’ ANDREA

INGREDIENTS:
-OUS
-FARINA
-SUCRE
-IOGURT
-LLEVAT
OLI
ELABORACIÓ:
1.Vam ficar al bol el iogurt de llimona .
2. Vam utilitzar el pot  del iogurt per posar 1 d’oli , 2 de sucre i 3 de farina .
3.Ho vam barrejar tot i vam afegir els ous.
4.Vam posar el llevat  i vam tornar a barrejar .
5 .Vam posar una mica de massa a cada paper de les magdalenes.
6. Ho vam posar  al forn i ens ho vam menjar mmmm.
CLICA PER VEURE LES FOTOS
Ferran, Sali, Andrea i MIRANDA