PIZZA DE XOCOLATA

INGREDIENTS
-xocolata
-massa de pizza
-ametlla
-sucre glace
ELABORACIÓ
1. Obrim l’envàs de la massa i posa-la estesa al forn a sobre d’una safata (de metall).
2. Quan estigui bé la traiem i li posem la xocolata.
3. Després li posem les ametlles i la tornem a posar al forn només per baix.
3. La traiem, li posem el sucre glace i ja està feta .
 CLICA PER VEURE LES FOTOS
Sander

 

 

 

SUSHI

INGREDIENTS:
-formatge en crema
-formatge en talls
-arròs
-pernil
-pa de motlle
-cranc
ELABORACIÓ:
* Sushi num 1
1.  Posem el pernil al plat i a sobre el formatge.
2. Posem el formatge crema amb o sense arròs a sobre del formatge.
3. L’enrotllem i ja tenim el primer sushi.
* Sushi num 2
1.  Aplanem el pa amb el corró i li posem pernil, formatge o tots dos
2. Li posem formatge crema amb o sense arròs.
3. L’enrotllem i ja està.

CLICA PER VEURE LES FOTOS

SANDER

 

BATUT DE SÍNDRIA

Ingredients:
-Llet
-Síndria
-Nata
-Gelat de vainilla
-Sucre
Elaboració
1.Traiem les llavors i tallem la síndria en trossos petits.
2.Afegim la llet als trossos de síndria.
3.Afegim el sucre a la barreja.
4.Barregem tots els ingredients amb la batedora.
5.Posem el batut a un got i afegim nata per sobre.
6.Ens ho bevem.
 CLICA PER VEURE LES FOTOS
Andrea i Salifou

COCA DE POMA

INGREDIENTS:
-Poma
-Pasta de full
-Sucre morè
-Melmelada d’albercoc
-Mantega
-Canyella 
ELABORACIÓ:
1.Obrim la pasta de full, l’estirem  i dobleguem les puntes .
2.Pelem amb un ganivet la poma i la tallem molt fina.
3.Posem la poma a sobre de la pasta de full.
4.Posem la melmelada d’albercoc i la mantega amb un pinzell a sobre de la coca.
5.Posem sucre morè i canyella per sobre de tot.
6. Ho posem al forn i ens ho mengem.
7. Bon profit!
 CLICA PER VEURE LES FOTOS
Jordi Li i Sali 

 

 

ROSES DE SANT JORDI

INGREDIENTS:
-llengües de maduixa
-llengües de poma
-broquetes
ELABORACIO
  1. Tallem la llengua de poma en 4 trossos, després en forma de fulles i les punxem amb les broquetes .
  2. Enrotllem una llengua de maduixa, posem aigua i la pressionem una estona .
  3. Enrotllem l’altra llengua de maduixa al voltant de l’altra, posem aigua i la pressionem .
  4. Vam obrir una mica les llengües i les vam punxar a les broquetes.

CLICA PER VEURE LES FOTOS

SANDER

PASTIS DE XOCOLATA

INGREDIENTS:
-pa de pessic
-nocilla
-melmelada de maduixa
– lacasitos
-ous  de xocolata
ELABORACIÓ:
  1. Trenquem el ous i els batem.
  2. Afegim el iogurt a la barreja.
  3. Omplim el pot de iogurt d’oli i ho afegim a la barreja.
  4. Omplim el pot de iogurt dues vegades de sucre i el posem a la barreja.
  5. Omplim el pot de iogurt tres vegades de farina hi ho posem a la barreja.
  6. Ho barregem tot  i afegim el llevat.
  7. Desfem la xocolata al microones i ho posem a la barreja.
  8. Posem la barreja a un motlle i ho posem  al forn.
  9. Ens ho mengem
    Sofia, Sali i Alexis.

    CLICA PER VEURE LES FOTOS