Excursió Pantà de Vallvidrera

Bon dia,

El passat divendres 5 d’octubre tots els alumnes de la USEE, per començar el curs amb ganes vam anar d’excursió al Pantà  de Vallvidrera.

Primer vam agafar el metro des de El Maresme-Forum fins a Urquinaona, segon vam anar caminant des d’Urquinaona fins a la Plaça Catalunya on vam agafar els FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) fins a Baixador de Vallvidrera.

Un cop vam sortir del tren vam esmorzar davant de l’estació, i quan vam acabar ens vam posar a jugar un partit de Futbol.

Després del partit de futbol i d’esmorzar ens vam posar “manos a la obra” en direcció al pantà. (seguint un mapa),vam caminar, vam explorar coses noves.

I la caminata la vam fer des del pantà fins a a la font

 

Al final de l’excursió ens vam guanyar un vermut (sucs i patates)

Per veure totes les fotos cliqueu en aquesta imatgeEns va agradar molt l’excursió!!!! esperem que durant el curs en fem alguna mes.

 

Scape Room

El passat Dimarts 12 de juny els alumnes de la USEE , vam celebrar el comiat del curs 2017-2018 fent un SCAPE ROOM tots junts.

Va ser un dia  en el que les profes ens van deixar tancats a la Biblioteca i no podíem sortir, fins que vam aconseguir totes les pistes. i la clau per poder entrar a la USEE.

Un cop vam fer totes les pistes i vam trobar l’última que era la de la clau, vam tindre que dir unes paraules màgiques i al final vam poder  entrar a la USEE.                            I quan vam entrar, teniem preparat un pastís,xocolata, i begudes…
Per veure més fotos, cliqueu en aquesta foto

HA SIGUT UN FINAL DE TRIMESTRE MOLT DIVERTIT AMB TOTS ELS COMPANYS JUNTS.

MOLTES GRÀCIES PROFES, PER HAVER-NOS PREPARAT AQUESTA ACTIVITAT TAN BONICA.

De part de tots els alumnes de la USEE, us desitgem unes BONES VACANCES D’ESTIU!!!

Atentament,

Alumnes USEE.

Taller de Cuina 3r Trimestre

Benvolgudes famílies,

Durant el 3r trimestre els alumnes de la USEE hem estat fent un taller de cuina.

Durant els primers dies ens va costar una mica, però a mesura que van passar els dies ens vam anar acostumant.

Hem après molt aquest trimestre sobre l’ofici de com treballen els cuiners.

Tots els alumnes i professors de la USEE volem donar les gràcies a la Cristina, per ensenyar-nos aquest gran ofici.!!!!!

I ja l’últim dia de Cuina vam fer la cloenda (el passat dijous 7 de juny), en el que nosaltres (els alumnes), vam preparar el catering per les nostres famílies per dinar. Quan van venir les famílies va ser tan emocional……

Us deixem algunes imatges

Per veure més fotos cliqueu en el següent enllaç: Taller Cuines del Món USEE 2017-18

EN L’ÀLBUM TAMBÉ TROBAREU RECEPTES PER PODER FER AMB ELS VOSTRES FILLS.

ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT EL DINAR QUE US HEM PREPARAT.

                                                   BONES VACANCES!!!

Atentament,

Alumnes USEE.

Taller de Murs

Hola,

Durant el 2n trimestre els alumnes de la USEE hem fet un taller de murs, On hem gaudit, ens hem divertit i hem rigut molt.

1r Vam fer l’esbòs, i vam dibuixar el dibuix a la paret.

2n Un cop vam fer l’esbòs, vam començar a pintar el mural.

3r Un cop fet tot el procès, així ha quedat el nostre mural!!!!

I esperem que us agradi!!

Aquí està l’enllaç per veure més fotos.

https://photos.app.goo.gl/J9TB8NKJjUlYZiUS2

Hem fet pitzzes

Aquest curs hem tornat a fe runa de les nostres especialiatats, la pizza.

Recepta de la pizza

500 g. farina

250 g. aigua

20 g. llevadura

5 g. sal

Es posa la farina en un bol i s´ afageix la sal. La llevadura es posa a l`aigua i es desfà. Es barreja l`aigua amb la farina fins tenir la massa es deixa reposar.

S`aplana la massa.

A sobre es posen els ingredients que hi voleu posar: tonyna, pernil salat, formatge,carn picada ho poseu al forn a 200 C durant 20 minuts.

Arnold

 

 

 

 

Recetas de turrón

Receta de turron de chocolate

  • 100g de chocolate negro.
  • 100g de chocolate con leche.
  • 50g de aceite de girasol.
  • 70g de arroz inflado.

Preparación:

  • Oartir el chocolate
  • Añadir el aceite
  • Fundir a temperatura media
  • Mezclar
  • Forrar un recipiente con film
  • Pasar el chocolate a un bol
  • Añadir el arroz inflado
  • Mezclar bien con una espátula
  • Poner la mezcla en el molde
  • Envolver con el film
  • Tapar y poner en la nevera 24h con peso encima.

Receta de turron de yema

  • 50g de almendra molida
  • Ralladura de un ¼ de limón
  • 125g de azúcar
  • 40g de agua
  • 4 yemas de huevo
  • Azúcar glas para requemar al decorara al final

Preparación:

  • Batir los huevos con la ralladura de limón
  • Preparar el almibar
  • Mezclar el huevo con el almibar sin dejar de remover
  • Añadir la almendra molida y mezclar bien
  • Poner en un recipiente
  • Tapar y poner un peso encima
  • 24h en la nevera
  • Poner azúcar glas y quemar con soplete de cocina

La vida sobre el meu hamster

DESCRIPCIÖ:
El Hamsters és un animal terrestre.Té dents si li fas mal es pot mossagar i si olores a un animal que li fa por et pot mossagar.
Camina a quatra potes, però es pot possar dret sobre las potes del darrera i té pèl

COM CUIDAR UN HAMSTER

– Per menjar li has de donar: pipas, cereals i conguitos sense xocolata.
– Se li ha de netejar la gàvia una vegada a la setmana
– És important que tingui a la gàbia una roda, un tobogant o objectes per divertir-se.

José Maria Cortés

Instal·lació de l’hotel d’abelles al Parc de Diagonal Mar

El passat dimarts dia 24 d’octubre vam anar a visitar l’hotel d’abelles que vam ajudar a construir i que uns operaris han instal·lat al parc de Diagonal Mar.

Va venir una biòloga a explicar perquè és important la conservació dels insectes.Els insectes són importants perquè van de flor en flor  i així possibiliten de que hi hagi fruit. Sense insectes només hi hauria el fruit de les graminies que es  pol·linitzen amb el vent.

FOTO 1

FOTO 2 FOTO 3 1 FOTO 3

Quan va acabar l’explicació vam tenir temps d’anar als tobogans del Diagonal Mar.

 

 

Codonyat

20170208_104844Hem preparat codonyat i aquí us deixem la recepta:

RECETA DE MEMBRILLO

INGREDIENTES:

– MEMBRILLO UN KILO

– AZUCAR 750  GRAMOS

–  EL ZUMO DE 1 LIMON

– 1 VASO DE AGUA

PASOS A SEGUIR:

  1. PELAR EL MEMBRILLO
  1. CORTAR A TROZOS EL MEMBRILLO
  1. EXPRIMIR EL LIMON
  1. ECHAR TODOS LOS INGREDIENTES EN UNA OLLA.
  1. PONER AL FUEGO MUY FLOJITO HASTA QUE HIERVA.
  1. REMOVER DE VEZ EN CUANDO PARA QUE NO SE QUEME EL AZÚCAR.
  1. DEJAR 1 H. EN EL FUEGO.
  1. TRITURAR CON LA BATIDORA.
  1. UNTAR UN MOLDE CON UN POCO DE ACEITE Y ECHAR EL DULCE DE MEMBRILLO.
  1. DEJAR QUE SE ENFRIE.
  1. METER EN LA NEVERA Y DEJAR REPOSAR TODA LA NOCHE.

¡¡¡Y YA TENEMOS UN DELICIOSO DULCE DE MEMBRILLO PARA COMER!!!

IMG_20171006_110853 IMG_20171006_112149 IMG_20171006_112152