MENCIÓ ESPECIAL ALS ALUMNES DE 6è A EN EL CONCURS DE VIDEOJOCS “CIENTÍFICS EN JOC”

unnamedLa classe de 6è A, acompanyada per la seva tutora, Laura Sánchez, va ser convocada a la final del concurs CIENTÍFICS EN JOC, al qual han estat participant al llarg de tot el curs, amb el lliurament dels diferents reptes per a la creació d’un videojoc. La consigna d’aquest concurs és que el videojoc tingui relació amb la ciència i amb un científic. Els nostres alumnes van escollir la vida i trajectòria de la científica catalana Anna Veiga. El passat dijous 15 de juny, la classe de 6è A va haver de presentar el seu disseny a l’auditori del  Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. El jurat els va concedir la MENCIÓ ESPECIAL AL MILLOR TRACTAMENT DEL VALOR SOCIAL DE LA CIÈNCIA. Moltes moltes felicitats, nois i noies de 6è A!! 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà