ROBOTSENY 2017

El passat dissabte 10 de juny, els alumnes de 6è A i B, com en els darrers cursos, i amb les altres escoles de la zona, van participar a la jornada de robòtica Robotseny, que va tenir lloc a la Plaça de la Vila de Sant Celoni al llarg de tot el matí. Va ser un dia molt profitós i, tot i que en aquesta ocasió no es va aconseguir cap reconeixement, els alumnes van aprendre molt. Hi havia dues activitats. 1) La presentació de la solució a un repte: Les diferents empreses patrocinadores els proposaven aquests reptes i  cada grup n’escollia un. Els nostres alumnes van escollir el disseny d’una carmanyola resistent i sostenible per a l’empresa M’penta. 2) La posada en marxa del robot amb les diferents consignes establertes pel jurat. Cada situació superada pel robot valia punts.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà