SENTIT ADÉU A CARLES CAPDEVILA

Des de la Tordera volem sumar-nos a les tantes mostres d’afecte i estima d’aquests dies per una pèrdua tan sentida i que ens ha colpit fort. Ens ha deixat Carles Capdevila, periodista i escriptor, un gran comunicador, amb una ferma relació compromesa amb l’educació. Una gran persona, que ens ha ensenyat i acompanyat, tant a mestres com a famílies, amb les seves paraules, conferències, llibres… Ens sentim molt tristos i, arreu del país, es manifesta una gran pèrdua, i és que Carles Capdevila ha estat sempre una persona que ha estimat molt i amb humor. El seu prematur i trist adéu ens compromet a seguir una tasca educativa: treballar amb il·lusió i humor –així ho voldria ell- i amb esperança. Gràcies Carles!

carles capdevila

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SENTIT ADÉU A CARLES CAPDEVILA

  1. Angie diu:

    Una gran pèrdua!!
    Poques persones eren capaces de transmetre aquesta alegria i de donar-li la volta a situacions complicades, de banalitzar la maternitat/paternitat. Ens has ensenyat a canviar el drama pel bon humor. Gràcies Carles per les teves aportacions i per fer-nos riure de les situacions quotidianes. Pots marxar tranquil perquè has deixat un bon legat tot i que et trobarem a faltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà