Sant Jordi 2017

Hola famílies!

Avui us escrivim per compartir amb vosaltres el que va ser un dia de celebració, d’alegria, d’intercanvi, de compartir,  i, també, d’apropar-nos al món de la lectura, de la escriptura, de les històries, la imaginació i la creativitat: Sant Jordi! 

Una festa esperada, per els més petits i per als més grans i, al voltant de la qual s’han realitzat un munt d’activitats. S’ha treballat des de l’art plàstic, la música, el teatre, els contes, etc.

Els més petits, de manera cooperativa van crear uns contes la mar de bonics i originals. Els va fer molta il·lusió que la seva feina fos mostrada a tota l’escola a través de la veu dels seus padrins i padrines.

Estem segurs però, que allò que més van gaudir va ser la tarda de conta contes. Una jornada especial en la qual les famílies eren les encarregades de fer-nos viatjar a través dels contes i històries que havien preparat.

Esperem que gaudíssiu tant d’aquesta festa com nosaltres i, espereu amb ganes la propera!

Us deixem a continuació un recull de les fotografies que es van realitzar durant aquell dia.

Fins aviat!

Mares Contacontes

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, - P3, - P4, - P5, Educació Infantil. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.