Sortida al C.A.N. (Cicle Inicial)

El passat dia 2 de maig els alumnes/as del Cicle Inicial vam gaudir d’una sortida espectacular al Centre d’Apropament a la Natura situat a Navàs (Barcelona). La sortida va servir de tancament del projecte que vam dur a terme al llarg del curs sobre els animals. Allà hem pogut veure en directe molts animals que ni tan sols coneixíem i hem après moltes coses sobre la seva alimentació, el seu hàbitat, els seus orígens… No només hem vist animals sinó que també els hem alimentat i els hem pogut tocar!

Us convidem a fer una ullada al recull de fotos per veure en directe allò que us expliquem en aquestes ratlles.

Feu clic per veure totes les fotos

Aquest article s'ha publicat dins de 1r (Primer), 2n (Segon), Cicle Inicial i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.