Orientació 2016-17

Comencem el període d’orientació del curs 2016-17. 

Per què és important l’orientació?

Ens enfrontem a la presa de decisions cada dia de la nostra vida. La majoria de les vegades no en som conscients. Escollim la roba que ens posem, el que mengem, els amics… Però quan ens enfrontem a les decisions que afecten a la nostra vida acadèmica la cosa es complica. En primer lloc perquè pensem que el que decidim ara, afectarà a tot al nostre futur. A més a més.., no ens deixen pensar si ho volem fer ara o més endavant, ara és el vostre moment. Els alumnes de tercer i de quart d’ESO han de prendre decisions perquè tal i com està pensat el sistema és l’única opció. Però… Tenim bones notícies. Us podem acompanyar en el procés i nosaltres tenim moooolta experiència. Posem a la vostra disposició tots els nostre recursos: informació, consells… Qui? Els vostres tutors i tutores, el departament d’orientació, la coordinació pedagògica, coordinadora de cicle, ajuntament de Badalona… Anem a explorar!!!!

              Resultat d'imatges de tercer esoResultat d'imatges de quart eso

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *