GRÀCIES! Resum curs 2016/17

Us deixem un resum dels treballs artístics realitzats durant el curs 2016/17 a l’escola.
Des d’aquí, agraïr moltíssim a totes les mares i pares voluntaris que ens acompanyeu cada tarda al Laboratori d’art, al llarg de tot el curs. Sense vosaltres, aquest projecte no seria possible!
MIL GRÀCIES!!!!
Bones i merescudes vacances a tohom!
Marta

Petits Grans Artistes 2a mostra – juny 2017

Hem realitzat l’exposició tan esperada del curs “Petits grans artistes” a la Fundació Palau que es podrà visitar fins el  DIUMENGE 18 de juny  , no us la perdeu! (entrada lliure).

Aquest curs els alumnes de 5è han realitzat el projecte amb l’ajut de professionals del món de l’art i han portat a terme tot el muntatge i comissariat de l’exposició. És un projecte de llarga durada on han assistit a vàries sessions de formació i han realitzat diferents grups de treball (disseny,màrketing, sponsors, transport i muntatge,organització i visites guiades ). Des d’aquí, donem les gràcies a tots els que ens heu ajudat, Fundació Palau, Ajuntament de Caldes d’Estrac, pares i mares, botigues del poble i als mestres de l’escola. Sense la feina de tots ells, això no seria possible.

Us deixem amb el recull de fotos del dia de la inauguració, el passat divendres 9 de juny.

CLIQUEU AL SEGÜENT ENLLAÇ PER VEURE TOTES LES FOTOS:

https://goo.gl/photos/zzVVjsRp6KSLoct69

Tonalitats – Cicle Mitjà

Hem treballat les diferents tonalitats que pot tenir un color, cadascú ha escollit el color que més li agrada i ha intentat obtenir el màxim de tonalitats possibles fent un dibuix, afegint cada vegada una gota de color a la pintura blanca fins a obtenir el més fosc possible. Després hem continuat treballant amb les creacions lliures…

CLIQUEU A LA FOTO PER VEURE-LES TOTES