Petits Grans Artistes 2a mostra – juny 2017

Hem realitzat l’exposició tan esperada del curs “Petits grans artistes” a la Fundació Palau que es podrà visitar fins el  DIUMENGE 18 de juny  , no us la perdeu! (entrada lliure).

Aquest curs els alumnes de 5è han realitzat el projecte amb l’ajut de professionals del món de l’art i han portat a terme tot el muntatge i comissariat de l’exposició. És un projecte de llarga durada on han assistit a vàries sessions de formació i han realitzat diferents grups de treball (disseny,màrketing, sponsors, transport i muntatge,organització i visites guiades ). Des d’aquí, donem les gràcies a tots els que ens heu ajudat, Fundació Palau, Ajuntament de Caldes d’Estrac, pares i mares, botigues del poble i als mestres de l’escola. Sense la feina de tots ells, això no seria possible.

Us deixem amb el recull de fotos del dia de la inauguració, el passat divendres 9 de juny.

CLIQUEU AL SEGÜENT ENLLAÇ PER VEURE TOTES LES FOTOS:

https://goo.gl/photos/zzVVjsRp6KSLoct69

Tonalitats – Cicle Mitjà

Hem treballat les diferents tonalitats que pot tenir un color, cadascú ha escollit el color que més li agrada i ha intentat obtenir el màxim de tonalitats possibles fent un dibuix, afegint cada vegada una gota de color a la pintura blanca fins a obtenir el més fosc possible. Després hem continuat treballant amb les creacions lliures…

CLIQUEU A LA FOTO PER VEURE-LES TOTES

Cartró – Cicle Inicial

Avui ens acompanyen al laboratori la Georgina, la mare de l’Arnau Pou i el Carlos, el pare de la Banu i la Juno.Aprofitem que tenim el Carlos  Bunga entre nosaltres i ens parla de la seva feina. Ell és un artista! i a més a més treballa amb cartró! ens explica la seva feina, mirem vídeos i fotos de treballs que ha fet, i ens quedem bocabadats! decidim que avui treballarem amb cartró, ens organitzem en grups, decidim, comencem a treballar, mesurem , pintem, ens repartim feines, canviem d’opinió, anem creant a veure que surt… i aquí el resultat! Ha sigut una tarda genial!

CLIQUEU DAMUNT LA FOTO PER VEURE-LES TOTES