When we greet someone song

We recorded a song to say hello in different languages!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Xerrada dels Agents Rurals “Cuidem al Bugui”

Avui a les classes de 3r ha vingut la Cristina, una agent rural, a fer-nos la xerrada “Cuidem al Bugui” sobre de la tinença responsable d’animals de companyia. Primer ens ha fet una introducció del Cos d’Agents Rurals, en matèria de protecció de fauna. Després ens ha explicat la problemàtica dels abandonaments d’animals de companyia. Ens ha presentat en Bugui, un gos adoptat que era el protagonista de la història. També hem vist les característiques de la tinença responsable d’un animals de companyia i finalment ens ha explicat què cal fer per tenir un animal de companyia (com s’identifica, com ha de viure, què menja, com s’ha de passejar, quan cal anar al veterinari, què s’ha de fer durant les vacances, …).

Moltes gràcies Cristina per la xerrada! Ha sigut molt interessant, hem après moltes coses i ens ha agradat moltíssim.

    

  

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Noms de les classes “Els Tres Tombs” i “Les Caramelles”

Aquest any el nom de les classes està relacionat amb les Festes i les Tradicions Catalanes. Per això la classe de 3r A ens diem “Els Tres Tombs” i la classe de 3r B ens diem “Les Caramelles”.  A partir del nom escollit, hem hagut de fer un treball cooperatiu de recerca d’aquesta festa i presentar-lo davant dels nostres companys i companyes. A l’enllaç de fotos podreu veure algunes fotos de les presentacions.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Happy Halloween

Halloween 3r

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Iniciació als Chromebooks

Benvolgudes famílies,

Durant aquest primer trimestre els vostres fills/es utilitzaran els Chromebooks per a primera vegada.

Quan tinguin el seu usuari i contrasenya, demaneu que us ensenyin el paper amb el nom d’usuari i contrasenya, perquè així vosaltres també hi pugueu tenir accés.

Us adjuntem un document on explica com accedir al compte, les principals Google apps que utlilitzarem (Documents i Drive) i com accedir a Google Classroom.

A poc a poc els  anirem ajudant a accedir a les aules virtuals de cada assignatura i podreu anar veient totes les tasques que van realitzant al llarg del curs.

classroom-foto

Per a saber-ne més:

https://www.youtube.com/watch?v=Im2Oxd4oxUc&t=278s

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Benvinguts i benvingudes a 3r!

Amb aquest vídeo us volem donar la benvinguda a tots i a totes a 3r de primària!!!!

Imatge de previsualització de YouTube

Gemma Bernat i Mònica Sentias

Publicat dins de General | Deixa un comentari