Museu d’història de Catalunya.

Avui els alumnes de tercer i  cinquè hem anat a Barcelona a visitar el museu d’història de Catalunya. Durant el matí hem fet una activitat on hem conegut els diferents habitatges al llarg de la història, descobrint com vivien a la prehistòria, a l’època romana, a l’edat medieval, als anys 30 i als anys 60!

Un cop acabada la visita, hem tornat a Sant Andreu de la Barca per dinar i fer una mica d’esbarjo en una de les noves instal·lacions del poble, el pícnic del costat del riu.

En el següent enllaç podreu veure les fotos de la sortida: https://photos.app.goo.gl/OmTZ7fNqZaEGq0mz1

Arriba el Carnaval!

El passat divendres va arribar a l’escola el rei Carnestoltes. Amb l’ajuda dels alumnes de sisè va llegir el pregó i ens va posar uns deures molt divertits: Seguir les seves ordres durant la setmana.

Mireu les fotos fent clic al següent enllaç!

https://photos.app.goo.gl/bfsa9akynjXXlhpt2

Sortida al Cim d’Àligues!

El dijous dia 2 de novembre els nens i nenes de cicle mitjà vam anar a Sant Feliu de Codines per visitar el Cim d’Àligues.

Vam conèixer un munt d’aus rapinyaires, el seu hàbitat i com s’alimentaven. A continuació us deixem l’enllaç amb les fotos de la sortida:

https://photos.app.goo.gl/ncrH2NJAvpPRzUD13

IMG_20171102_121511

Visita al forn del poble

Avui els alumnes de quart han visitat el forn del poble i han fet magdalenes.  Han sortit boníssimes!!!

Gaudiu de les fotos i aprofiteu per preguntar als vostres fills i filles els ingredients i provar de fer-les a casa algun dia.

https://goo.gl/photos/PaS3SpyUoE2iEgBg7

visita al forn

 

Sortida al mercat central del peix

Avui els alumnes de cicle mitjà han visitat el mercat central del peix de Mercabarna.

En aquesta sortida han après els diferents tipus de pesca, què és la llotja del peix, què és una subhasta, les característiques dels diferents tipus de peixos de la Mediterrània, etc.

Els nens i nenes han pogut veure i tocar peixos: barats, sardines, orades, …

A més a més tots han dinat un menú fet de lluç, bunyols de bacallà, calamars i amanida de gambes.Boníssim!!!

Aquí podeu veure les fotos:

https://goo.gl/photos/G44DBVa844Dv6ozV9

 

 

 

 

Visita a la Guàrdia Civil

Avui els nens de tercer han fet una visita a les dependències de la Guàrdia Civil de Sant Andreu.

Els alumnes després de veure un vídeo amb totes les especialitats del cos, han estat convidats a un esmorzar i més tard han pogut veure els gossos policies, els robots del TEDAX (tècnics en desactivació d’explosius), els cotxes patrulla, les màscares anti-gas i tota l’equipació que fan servir, les tècniques per agafar empremtes, etc.

Aquí teniu un enllaç amb les fotos:

https://goo.gl/photos/h6SFSAPdP7iV5yoPA

 

 

Sortida a l’espai xocolata Simón Coll

Els alumnes de quart i cinquè han fet una sortida per visitar l’espai xocolata Simón Coll a Sant Sadurní d’Anoia.

Allà els hi han explicat l’origen de la xocolata a través de projeccions i han pogut veure el funcionament de la fàbrica.. El cacau que s’utilitza a la fàbrica prové de Ghana (Àfrica) i d’Equador (Amèrica del sud) i també els hi han explicat les diferències de gust d’aquests cacaus.

img-20170305-wa0003

Sortida a les mines de sal de Cardona

Divendres 18 de novembre els nens i nenes de cicle mitjà han visitat les mines de sal de Cardona i han fet el taller de sal de colors. Aquí podreu veure les fotos:

https://goo.gl/photos/1k55bnuYiyMpcN3i7

 

Cicle mitjà 2014-2016

Dos anys plens de coneixements, sortides, convivència i bons moments a on els nens i les nenes han crescut una mica més i han compartit amb els companys i els professors una miqueta de les seves vides.

Una abraçada ben forta!

VISITA A LA FÀBRICA DANONE

Els alumnes de cicle mitjà han visitat la fàbrica DANONE situada a Parets del Vallès el dimecres 8 de juny de 2016.
En aquesta sortida han après com es fabrica el iogurt. Tot el procés que comença a la granja amb la llet que obtenim de les vaques frisones, les que són blanques amb taques negres, fins que el camió carregat de llet arriba a la fàbrica i allà es comprova la qualitat de la llet i se li afegeixen els bacteris encarregats de la fermentació.
Aquí teniu les fotos de la sortida:

VÍDEO DE LA SORTIDA