Generadors en línia de material educatiu

 

El bloc “Cuaderno intercultural” selecciona i organitza recursos, informació, consells i notícies per fomentar la interculturalitat i promoure l’educació intercultural. Us destaquem una entrada que presenta més de 150 eines i serveis per crear materials didàctics en línia: webquest, qüestionaris, línies del temps, fulles de cal·ligrafia, còmics, puzzles, laberints, calendaris… Qualsevol artefacte que vulgueu crear segur que té una eina tecnològica que us ho facilita.

Si exploreu el bloc trobareu a més d’altres seccions d’interès amb materials didàctics i orientacions per treballar la interculturalitat en el context escolar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>