777 Comunica ens visita!

“tRASpasseu els vostres límits”, Oriol Esteve

Dijous passat, 8 d’octubre, ens va visitar l’Oriol Esteve, director de la revista 777 Comunica.
Ens va explicar tot allò que volíem saber i ens va donar molts consells de cara a aquesta nova etapa de la nostra revista.
Ens va encoratjar a no perdre mai la curiositat i a traspassar els límits dels nostres somnis.
Moltes gràcies per les teves paraules i la teva generositat
Fins aviat!

Moltes gràcies, Oriol

Intercanvi cultural Gymnasium Stovring – Institut El Castell

Imatge

El passat dijous, 24 de setembre, ens van visitar 16 alumnes i dues professores de l’institut d’Stovring -Dinamarca-. Volien conèixer de 1ª ma com és la nostra cultura. És per això que els vam convidar a passar una tarda amb nosaltres.
Per començar, vam compartir un tast de diferents plats típics. Més tard, ja dins el centre, vam aprofitar per tenir una estona d’intercanvi cultural i conversa, sense oblidar un element molt important: la música. La Laia Gotsens, l’Anna Muñoz i l’Adrià van interpretar cançons en Castellà, Català i Anglès.
Un cop ja estàvem preparats, vam caminar fins el campanar d’Esparreguera per fer-hi una visita.
Val a dir que va ser una tarda molt enriquidora, plena de converses i experiències compartides.
luciEsperem poder retrobar-nos aviat. See you soon!

 

 

 

Informació beques 2015-2016

Al següent enllaç trobareu tota la informació sobre les beques convocades pel Ministeri d’Educació per a l’alumnat.

http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo-servicios/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/bachillerato.html

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a la Secretaria del centre.

Vigileu els terminis de presentació.presentació!

 

Dues alumnes de l’Institut Castell entrevisten el cuiner Carles Gaig

La Paula Alcázar i la Berta Esteve, alumnes de segon de batxillerat del nostre centre, acompanyades del seu tutor de treball de recerca, Josep Polo, van entrevistar el 2 de setembre el Carles Gaig, un dels primers cuiners catalans guardonat amb una estrella Michelin .

L’entrevista forma part del treball de recerca que elaboren sobre turisme gastronòmic i va tenir lloc al restaurant que el cuiner té a Barcelona. Destaquem l’amabilitat amb què en Carles i la seva dona, la Fina, ens van atendre. Són una gent fantàstica.

DSC_0906

MÉS PREMIS ALS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT DEL NOSTRE ALUMNAT

El Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha lliurat aquest dilluns 15 de juny els Premis UManresa a Treballs de Recerca de Batxillerat. En aquesta edició, la catorzena, s’hi han presentat 64 treballs. El treball de recerca “Els batecs de la Por” de la Lidia Vicente i l’Ana Carranza de 2n de Batxillerat, tutoritzat per Sergi Rodriguez, ha estat premiat dins la categoria “Ciències de la Salut”. També han estat finalistes en diferents modalitats. L’Ingmar Shuurman, l’Alba Herrerias i la Clara López. Moltes felicitats a tots!

fub2http://www.regio7.cat/umanresa-fub/2015/06/16/entregats-premis-umanresa-treballs-recerca/318261.html