Jornada de Portes Obertes per a l’ESO – 28 de febrer

Cartell JPO 2016-page-001

The Fonix 2016

Avui 19 de febrer, s’ha realitzat la prova local del concurs THE FONIX 2016. Aquesta organització compta amb la col•laboració de les entitats International House, Fundesplai i el Departament d’Ensenyament.

Hem comptat amb la participació de tres alumnes per nivell, de l’Institut El Castell, que destaquen per la seva excel•lència en la competència en llengua anglesa, entre els quals sortirà un únic finalista per anar a la prova que tindrà lloc a Barcelona el proper dissabte 27 de febrer.

És important que el nostre alumnat opti a diferents projectes i activitats relacionats amb l’estudi de les llengües estrangeres per poder augmentar la seva exposició als diferents idiomes que s’imparteixen al nostre centre. Per una altra banda, hi ha premis molt interessants com estades lingüístiques a l’estranger, entre d’altres.

Els desitgem molta sort a tots!

ipp

L’equipe DELF

Comment vous le savez déjà il fait des années que notre centre prépare des élèves aux épreuves DELF B1… Dès le mois de septembre, 6 élèves de 2e BAC préparent cette épreuve au niveau de l’oral et au niveau des écrit et finalement le jour c’est arrivé!
Le samedi 6 février nous sommes allées au Lycée français de Barcelone passer la compréhension orale et cela des écrits.
Nous avons passé une très bonne journée, on a eu du temps pour se relaxer mais aussi pour se concentrer et réviser un peu !
Maintenant il faut atteindre au mois de mars pour avoir les résultats ………. BONNE CHANCE ET BON COURAGE À TOUS ET TOUTES
Com tots sabeu l’ IES El Castell prepara les proves de DELF B1…..
Des del mes de setembre, 6 alumnes de 2n batxillerat preparen aquesta prova a nivell oral i escrit.
Finalment ha arribat el dia …!
Dissabte 6 de febrer vam anar al Lycée français a fer la primera part de les proves (comprensió oral i escrita).
Hem tingut temps per relaxar-nos i també per revisar dubtes. Hem passat un dia genial!

Ara haurem d’esperar fins el mes de març per conèixer els resultats de les proves …..
BONA SORT I ÀNIMS !!!

La setmana d’Esparreguera

Dilluns dia 8 de febrer s’obre l’edició nº 4 de la Setmana d’Esparreguera ‪#‎setmanacastellguera4‬ amb la presència de l’Isidre Mones Pons per fer una xerrada als alumnes de 4t d’ESO.
Però hi ha més! Enguany, volem que les famílies també hi participin.És per això que us demanem col·laboració. Com?
Molt senzill, col·laboreu amb nosaltres compartint via Facebook les vostres visions d’Esparreguera. Pot ser la fotografia d’un lloc emblemàtic o especial per a vosaltres…

Esperem les vostres “visions d’Esparreguera”

Ah!!! Molt important! No oblideu afegir el hastag #setmanacastellguera4 a la vostra imatge, així podrem fer un recull de totes les rebudes. Animeu-vos a participar!