FLOATING EXPERIMENT!

A project amb la classe del “SEA” també hem aprofitat per treballar la flotabilitat!  Hem aprofitat per treballar vocabulari en anglès com: PAPER CLIP, ROCK, COIN, FEATHER, LENTIL, SPOON, PIN PONG BALL.
Hem classificat fent prediccions entre SINK (enfonsar) o FLOAT (flotar) i després ho hem comprovat:

Let’s make a magic potion!

A project hem fet una “MAGIC POTION” per poder sucar les nostres “MAGIC WANDS”. Hem aprofitat per aprendre alguns materials com per exemple (VINEGAR, BAKING SODA, TEASPOON, FOOD COLOURING, SOAP) i algunes accions (POUR IN, PUT…) a més hem arribat a una conclusió…molts cops darrera de la màgia hi ha ciència!

Aquí podeu veure un tastet de l’experiment:
Imatge de previsualització de YouTube

El nom de la classe

Benvingudes famílies, com ja sabeu els nens i nenes de 1rB per fi tenim el nom de la nostra classe, ha estat un camí llarg perquè era un assumpte molt important.
Per fer la tria, cada nen i nena va explicar quin nom li agradaria posar-li a la nostra classe i va ensenyar el treball que havia fet. Cadascú donava les seves raons per defensar el nom que havia pensat. Després de dues votacions, van restar dues opcions: Els Planetes i El Titanic. Finalment va guanyar el Titanic per vint-i-dos vots a favor.
A partir d’aquí entre tots van decidir la decoració de la porta.
Ara ja hem començat a treballar de valent sobre el projecte d’aquest trimestre “EL TITANIC”.

Fotos aquí

Ambients d’aprenentatge!

La setmana que ve començarem els ambients a cicle inicial! Els ambients estan pensats per desenvolupar les intel·ligències múltiples dels nens i nenes i potenciar les seves fortaleses i les seves habilitats. Cada setmana trien a l’ambient que volen anar, però primer els convidarem a que provin tots els ambients perquè així els puguin conèixer i la seva elecció sigui amb motius!

Si cliqueu la imatge que trobeu a continuació podreu llegir més informació sobre cada ambient! Si teniu algun dubte també podeu comentar aquí al bloc i estarem encantades de respondre! 🙂

 

Captura

1A- EXPOSICIONS

Hola famílies!

A continuació teniu una sèrie de fotografies del procés d’elecció del nom. Cal dir que TOTES LES EXPOSICIONS es van fer amb molta il·lusió i es va notar la vostra implicació a l’escola (moltíssimes gràcies). Tant és així, que l’elecció del tema del projecte va ser molt emocionant i, personalment, em va saber greu que molts temes s’haguessin de descartar. Desitjo que us agradin molt aquestes fotos i que us serveixin per poder fer un tastet de la nostra classe.

FEU CLIC AQUÍ PER VEURE LES FOTOS

 

Floating Experiment!

A Project hem seguit experimentant amb la FLOTABILITAT. Hem aprofitat per treballar vocabulari en anglès com: PAPER CLIP, ROCK, COIN, FEATHER, LENTIL, SPOON, PIN PONG BALL.
Hem classificat fent prediccions entre SINK (enfonsar) o FLOAT (flotar) i després ho hem comprovat:

Un cop hem acabat hem fet una rotllana per esbrinar els motius pels quals la flotabilitat varia i hem introduït conceptes en anglès com BIG- SMALL i HEAVY – LIGHT.