L’ARQUITECTURA

Dijous pasat va vani al lluis un arquitecta. I ens va explica que era la arqitactura. I ans u va axplica amb una istoria que anaba de un rei que volia deixa la seva Güella. Va desidi que volia fe un palau que sigues impressionant. Aix que nesitave algu que sapiges fe palaus. I va enviar els seus misajes. Inaban tornan.  Pro no li agradaba niugu. Axi que al mes llaial cunssalle. An un vaixei par anar a’ un país molt llunya. Anava parant de port en port. Fins que va trobar uns nois que li van indicar el camí d’una casa . Iban sagi el cami i es ban trobar am am una senyora mol sabia. Ban estar palan fins que ba di jo conec un arquitecta el meu germa. Anire a parla amb vell. Va parlar i va accepta. Van tornar a palau. Al rei es va entendra am la arcitecta i el va dexarlo em le constrocsio i va marxar a la gera i ban pasa els anys.

Cuan el rei va tornar a la cort es va sorprendre per que nigu sevia a on era la controcsio.  Al rei va fe crida el erquitecte quan va eribar va portar el rei a una  montanya. Des de alla es veia tota la ciutat. Pro el rei no va veura nigun palau meravellos. Es ba emfada tant que va tanca el arqueuitecte a la preso. Alcab de uns dies ejerma del rei va vaixa a el pople i es va sopendre. Als carres i avia llum las cases eran confortables al ibern i fred a l estiu. Cuan va tornar a la cort li va ecxplica a el rei que ell va fer era el arquitecta. Al erquitecta li va esplica que el rei li avia demanat que fes arquitectura i no i a mes bona arquitectura que tutom tingui la seva propia casa . I a xi em antes que es la erquitecture.

20170504_160756

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *