ROBERTO Y EL ESCULTOR DE NUBES

Els nens i nenes de segon ja fa dies que hem començat el nostres projectes. El de Segon A es diu: “Les millors escultures de Lleida i Alcarràs”. Hem fet diferents activitats i l’última ha estat el visionat d’un conte sobre un escultor de núvols que ens ha encantat. Els escultors han de tenir molta imaginació per crear les seves obres i aquest conte ens ensenya que la millor forma de treballar i fer gran la nostra imaginació és llegint. Als contes pot passar qualsevol cosa!!!

Aquí us deixem la història de Roberto. La voleu veure i escoltar? Segur que us agrada!

 

One thought on “ROBERTO Y EL ESCULTOR DE NUBES

 1. carla p

  Hola soc la
  Carla.
  Roberto i el escultor de nubes
  em va agradar molt
  perquè els núvols ami me
  encanten molt perquè quan els miro
  m`ha semblat
  molt relaxant .

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *