Santa Cecília. Dia de la música 22 de Novembre 2017

Hem celebrat la festa de Sta.Cecília tots junts al pati. La Marta, mestra de música de l’ escola ens ha preparat una audició d’ acordió i flauta travessera, dues cançonetes amb la coral que tot just acaba de començar i una cançó que hem cantat tots junts acompanyats per alumnes de 6è i 5è que de manera voluntària han treballat amb la flauta i els instruments.

Els alumnes de 6è van anar com cada any al matí   a l’ Institut de la Pineda a celebrar la festa de Sta. Cecília.  També us posarem els videos.

Us anirem posant els videos de les actuacions musicals.

https://photos.app.goo.gl/OIHlssOPIgC96slq2

Menjador escolar 2017

La comissió de menjador ha anat a visitar les instalacions i els alumnes que es queden a dinar. El menjar estava molt bo.

Podien repetir- L’ amanida se la van menjar quasi tots els nens.

Els nens estaven molt contents amb la visita.

Menu :  AMANIDA, FIDEUÀ I MANDARINA.

https://photos.app.goo.gl/AIGvxrq2SOBcXBTx2

 

Castanyada 2017

Com cada any celebrem la festa de la castanyada a l’ escola. També amb l’ especialista d’ anglès aprenen la festa de Halloween. Ens trobarem amb tots vosaltres aquest matí a les 11’30h que els alumnes ens faran danses tradicionals catalanes  desde P3 a 6è. També al acabar podeu entrar a veure l’ exposició de moniatos al vestíbul. A les classes els alumnes elaboraran els panellets per menjar a la tarda tots junts al pati després de l’ obra de teatre que ens oferiran alguns mestres. Estigueu atents que us anirem posant fotos i videos de la festa.

AMBIENTACIÓ

ELABORACIÓ DE PANELLETS

EDUCACIÓ INFANTIL

https://photos.app.goo.gl/WObZtvL8ING4uBM72

CICLE INICIAL I MITJÀ

https://photos.app.goo.gl/egq8kt3QWL6c4oVT2

CICLE SUPERIOR

https://photos.app.goo.gl/DuOwtX2klnByWjjh1

DANSES

FOTOS DE LES DANSES

 

 

CANÇO ” RUMBA DE LA CASTANYERA” EL POT PETIT

MENGEM CASTANYES I PANELLETS

https://photos.app.goo.gl/Q8wMvHmuY5oQ2dnC3

 

 

Exposició i concurs de moniatos 2017

Com cada any celebrem la festa de la castanyada amb una exposició de moniatos disfressats. Aquest curs hi participa tota l’ escola desde P3 a 6è tot i que el concurs només es celebra a Cicle Superior.Els alumnes han portat molts i molts moniatos i han partcipat moltíssim, us agraïm a tots la vostra col·laboració.

IMG_0611 (Large)

https://photos.app.goo.gl/nMIvodInc6vCaA7Q2