FEM EXPERIMENTS

Els dijous a la tarda, les Llunes i les Estrelles ens trobem per fer experiments. Hem tenyit aigua amb papers pinotxo de colors, hem convertit una pols blanca (poliacrilat de sodi) en neu, hem descobert com brillen les coses blanques amb la nostra llum negra, i hem vist aparèixer un color nou en barrejar papers de colors diferents! Fem descobertes molt interessants! Per veure algunes fotos feu clic al científic:

LA TAULA DE LLUM

LES LLUNES I LES ESTRELLES HAN ESTRENAT LA “TAULA DE LLUM”, HEM EXPLICAT EL CONTE DE LA PAULINA I LA BRUIXA SERAFINA AMB OMBRES XINESES. LA SERAFINA ÉS UNA BRUIXA QUE PORTA UN COLLARET DE BOTONS MÀGICS DE XOCOLATA… SI EN MENGÉSSIM UN, PODRIA  PASSAR QUALSEVOL COSA!!!

DESPRÉS HEM JUGAT A CLASSIFICAR BOTONS MÀGICS, HA ESTAT MOLT DIVERTIT!


Sortida al Planetari Bombolla

Les classes de les Llunes i de les Estrelles vam anar divendres passat a visitar el Cosmocaixa. Vam recórrer el Bosc Inundat i vam entrar al Planetari!!! Allà es va fer de nit i vam poder veure les estrelles i les seves històries, els plantetes i la lluna, vam aprendre moltes coses i ens ho vam passar d’allò més bé.

A dintre del planetari era fosc i no es podien fer fotos, però podeu veure algunes que vam fer durant la sortida. Feu clic aquí 

LES MONES DE PASQUA!!

Avui li hem tallat l’última cama a la Vella Quaresma!! Fins l’any que ve, Vella Quaresma!! Per celebrar-ho i esperant les vacances de Setmana Santa P3 i P4 han fet la mona a la classe i P5 ha realitzat una visita al Museu de la Xocolata on ha fet un taller de pastisseria amb xocolata. Aquí podreu veure les figures que han realitzat!

BONES VACANCES DE SETMANA SANTA A TOTHOM!!

VEURE LES FOTOS