P5

SORTIDA AL TURÓ D’EN CARITG

El passat divendres, 27 de novembre les classes de les Papallones i dels Policies vam anar d’excursió al Turó d’en Caritg.

Després de ballar una mica en rotllana, vam esmorzar en una esplanada. Encara vam tenir temps de jugar i d’explorar una mica l’entorn.

Més tard vam anar a la part més alta del Turó, a una terrassa panoràmica on vam poder veure tota Badalona. Finalment, vam baixar a la part del bosc on vam recollir un ampli mostrari de la tardor: pinyes, suro, fulles, glans, escorça, cireretes d’arboç, etc.

Ens ho vam passar d’allò més bé… De vegades no cal anar gaire lluny per gaudir de la nostra ciutat.

FEM LA MASSA DELS PANELLETS!!!

La classe dels policies i les papallones vam fer la massa dels panellets. Abans de començar tothom a rentar-se les mans. Els ingredients ja estaven preparats, vam utilitzar: sucre, farina d’ametlla, patata bullida. Vam barrejar tots els ingredients i vam amassar. Vam fer una gran bola i la vam guardar a la nevera.

ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ FENT DE CUINERS!!!!

Expliquem contes de tardor!

Els/Les alumnes de sisè expliquen contes de titelles als companys i companyes de P5. Els contes són pensats i creats per ells/es després de moltes estones de dedicació, acords, esforç i il·lusió. Felicitats a tothom!

COMENCEM UN NOU CURS

Benvolgudes famílies,

Els nens i les nenes del curs P5 ja han triat el nom de la classe i que serà el nostre projecte.

P5A ha triat les papallones i P5B  els policies.

papallonagorra policia

Els infants estan molt encuriosits i motivats pels nous projectes.

Les mestres de P5 arprofitem per desitjar-vos un BON CURS!!!