P5, RACÓ DEL BUF

Aquest curs tornem a gaudir del Racó del Buf, una sessió setmanal, amb activitats molt divertides que ens ajudaran a parlar cada dia millor, aquest any de la mà d’una nova mascota: en Sam, un titella la mar de divertit.                                                           Anirem afegint fotos noves en aquest mateix àlbum.

P5, RACONS

Matemàtiques, llengua… el que sigui, treballant per racons tot sembla més bonic, més atractiu i més divertit:                                                                                                           

P3, PSICOMOTRICITAT

Les Campanetes i els Picarols tenim una sessió curta de psicomotricitat a l’aula ordinària i una sessió llarga a l’aula de psicomotricitat. Experimentem amb el llençol ballarí, les teles, els aros, els blocs… al ritme de la música, combinem moments de descoberta i d’explosió i acabem sempre amb una estoneta de relaxació.                        

 

P3, EXPERIMENTEM, MANIPULEM I APRENEM

Els Picarols i les Campanetes aprenem molt tot experimentant i manipulant diferents materials, i el que és mès important ens ho passem molt bé gaudint d’activitats tan divertides com ” La festa dels papers”. Anirem afegint fotos noves.                                                                            

P5, RODA DE CONTES

És tot un plaer anar a la biblioteca i gaudir dels contes que ens expliquen els companys, els escoltem amb molta atenció i en gaudim molt.                                          Volem compartir amb totes les famílies aquesta experiència, cada setmana trobareu en aquest article les fotos noves del conte explicat: