Xarrades del Mossos d’Esquadra al nostre centre

Un any més, els Mossos d’Esquadra han realitzat diverses xarrades adreçades a l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO dirigides a la prevenció al voltant de drogues o assetjament escolar i les seves conseqüències legals.

Els estudiants de primer curs van tenir una xarrada més genèrica, mentre que els de 2n i 3r van estar centrades en conductes de risc i drogues.


Publicat dins de Notícies | Envia un comentari

Gran participació al Cross de Coma-ruga

El centre va comptar  en el Cross de Coma-ruga, celebrat el passat cap de setmana, amb una excel·lent participació, que també es va veure reflectida en els resultats aconseguits.
Va pujar al pòdium la Irene Domínguez (2nB) amb un segon lloc en categoria cadet infantil femenina. Amina Makrani (1rD) va quedar en tercera posició en categoria infantil femení. En aquesta mateixa secció Laia Tur (1rA), Tatiana Finitskaya (2nA), Mireia Hidalgo (2nA), Alba Arenas (1rA), Carla Espiérrez (2nB), Daria Dalke (2nA) i Ana Muñoz (1rA), van copar les posicions situades entre el novè i el catorzè lloc, respectivament.

En l’apartat infantil masculí Benjamín Gómez, de 1rA, va obtenir la primera posició i March Bosch i Alberto Escuder, tots dos de 2nA, van aconseguir la quarta i sisena posició. Des del centre donem l’enhorabona a tots ells i elles.

Publicat dins de Notícies | Envia un comentari

Representats al consell escolar 2014

Sector Representats
Alumnes
 • DOLZADELLI ALMEIDA, MATIAS
 • DOMINGUEZ GARCIA, IRENE
 • LOPEZ CARREÑO, JOEL
Pares i Mares o Tutors
 • RINCON EXPOSITO, JUANI (AMPA)
 • MENDEZ ELICES, EVA
 • ROMERA LABELLA, ELENA
Professors
 • ANTON SENAU, PILAR
 • CANO-CABALLERO PEREZ, CARME
 • FANDOS RUIZ, JOAN
 • JUNYENT SABURIT, MARIA VICTORIA
 • MARTINEZ ROIG, CARLES
 • PRATS PRATS, JESUS
Personal d’Administració
 • CONTRERAS GARCIA, SUSANA

El president de la mesa electoral.

Segur de Calafell, 2 de desembre de 2014

Publicat dins de Notícies | Envia un comentari

El centre organitza una Tómbola Solidària

El centre novament  organitza de cara al Nadal la celebració d’una Tómbola Solidària, amb l’objectiu de recollir aliments per a les famílies amb dificultats econòmiques del nostre municipi.

L’alumnat, per participar,  ha de portar els dies 1, 2, 15 i 16 de desembre  aliments bàsics i de llarga durada, que es canviaran per butlletes.  Aquestes serviran per obtenir regals com a resposta a la seva participació. El dia 23 tindrà lloc la Tómbola Solidària.

Cal assenyalar que totes les butlletes tindran premi. Des del centre animen els nostres estudiants i les seves famílies per tal que col·laborin amb aquesta activitat.

Publicat dins de Notícies | Envia un comentari

Grans resultats a l’inici de la temporada de Cross

El passat diumenge va començar una nova temporada de cross escolar amb la primera prova realitzada en la localitat de Calafell. El nostre centre va tenir una gran participació i va obtinir uns resultats excel·lents.

Cal destacar l’ambient de recolzament que es va viure en tot moment entre els participants del nostre centre. En la categoria de cadet femení les alumnes de 2nB Alba Ramírez i Irene Domínguez van quedar en 2n i 3r lloc, en la d’infantil femení van ocupar el lloc d’argent o bronze les alumnes Amina Makrani i Janett Domínguez, de 1rD i 2nB respectivament.

Per últim, a la categoria de cadet masculí els alumnes Mouhssen el Mossaoui i Mohamed Yassir Amlou, de 4rC i 2nD, van ocupar la primera i segona posició.

Esperem que al llarg de la resta de la temporada la participació i els resultats del nostre alumnat siguen tan positius com fins ara.

Publicat dins de Notícies | Envia un comentari

L’alumnat fa cabanes neolítiques a la Ciutadella

El passat dimecres els alumnes de 1r D i 2n D van anar a la Ciutadella i van fer per grups – liderats per un capità- unes cabanes que recordaven les que es feien al Neolític. Primer van anar a la riera a buscar canyes i les van tallar utilitzant exclusivament les eines que havien fet l’anterior sortida.

Un cop van tenir les canyes van fer les cabanes només amb pedres i fil. Ho van fer molt bé, tot i que els va faltar una mica de temps per acabar-les però va ser una experiència molt gratificant.

 

 


Publicat dins de Notícies | Envia un comentari

El centre celebra la jornada de l’Esmorzar saludable

El passat 31 d’octubre els alumnes del centre van fer diverses sortides,  on es va aprofitar per promoure els avantatges de gaudir d’un esmorzar saludable i  que es va treballar les setmanes anteriors amb diverses activitats.

Concretament, els alumnes de 1r d’ESO van anar a Mas Romeu, els de 2n a la Pedrera de Bellvei, els de 3r a la desembocadura del Foix (Cubelles) i els de 4t van fer una excursió des de Sitges fins a Vilanova i la Geltrú per la serralada.

Els alumnes a meitat del recorregut van parar  per descansar i preparar per grups la proposta d’esmorzar saludable que havien ideat. Aquest el van valorar els professors d’Educació Física. A més, van practicar esport i van gaudir del bon temps. A banda, va servir per fomentar les relacions entre els alumnes i el professorat.

Publicat dins de Notícies | Envia un comentari

Els pares i mares o tutors podeu votar a les eleccions al consell escolar el proper 24 de novembre de 8 a 19 hores

Us informem que els pares i mares o tutors podeu votar a les eleccions al consell escolar de l’institut La Talaia el proper 24 de novembre de 2014 de 8 a 19 hores al despatx de l’AMPA (ubicat al mòdul 1)

A la taula següent apareixen els torns i els membres de la mesa.

Horari Membres de la mesa
de 8 a 10 hores AMLOU, MUSTAPHA
GOMEZ PEREZ, MARIA ROCIO
RODRIGUEZ FORNES, VIRGINIA
de 10 a 14 hores ALMENA LOPEZ, JOSEP
de 14 a 16 hores AMLOU, MUSTAPHA
ROMERA LABELLA, ELENA
LOPEZ DZYNGIEL, SANDRA
de 16 a 19 hores BASTAN DOUCEDE, GABRIELA
PICON, MIRTHA

El president de la mesa electoral.

Segur de Calafell, 11 de novembre de 2014

 

Publicat dins de Notícies, Secretaria | Envia un comentari

Eleccions al consell escolar

Benvolgudes famílies,

Us informem que a partir del dia 4 de novembre s’inicia el procés de renovació dels membres al  consell escolar.

La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, etc.

El  cens electoral del sector de pares i mares o tutors de l’alumnat es publicarà al taulell d’anuncis  entre els mòduls 1 i 2  del centre fins al dia 14 de novembre.  Cal que comproveu les vostres dades a fi de poder votar el vostres representants el proper dia 24 de novembre de 2014 a partir de les 8 hores al despatx de l’AMPA al mòdul 1.

Les possibles reclamacions a inscripcions dels censos electorals es faran mitjançant escrit dirigit al director entre els dies 5 i 7 de novembre al despatx d’administració.

Les candidatures es podran presentar fins al dia 13 de novembre al despatx d’administració on se us facilitarà la documentació adient.

El nombre de representats que renoven del sector de pares i mares o tutors de l’alumnat  és 2.

El sorteig per designar els membres vocals de les meses electorals del sector de pares i mares d’alumnes es farà el dia 7 de novembre a les 9 hores al despatx del director.

Tota la informació corresponent al procés la podeu trobar a l’adreça web: www.gencat.cat/ensenyament/familiaiescola o a través del bloc del centre on teniu publicat el calendari de les eleccions al consell escolar.

Publicat dins de Notícies, Secretaria | Envia un comentari

1r i 2nD comencen les seves visites a la Ciutadella

L’alumnat de 1r D i 2n D han començat les activitats a la Ciutadella ibèrica de Calafell, de manera que s’acostaran d’una manera més pràctica a l’estudi de la prehistòria. Concretament, han estudiat la indústria lítica i el foc.
Primer, van fer una destral de mà, percutint dos còdols i, tot seguit, lligant la pedra a un pal amb un cordill d’espart. El proper dia faran cabanes amb aquestes eines. Després, van aprendre a fer foc de dues maneres, per percussió i per fricció. Molts dels alumnes ho van aconseguir.


Publicat dins de Notícies | Envia un comentari