Pla de lectura

La comprensió lectora és fonamental per assolir altres coneixements, de tal manera que l’alumnat que tingui dificultats per a entendre allò que llegeix veurà compromès inevitablement el seu èxit escolar.  Podem assegurar que la millor manera de garantir la cohesió social (i  l’equitat de la nostra societat  a través de la igualtat d’oportunitats del nostre alumnat) passa per aconseguir que els nois i les noies dominin les estratègies que els ajudaran a entendre allò que llegeixen.

El Pla de lectura del nostre centre té dos objectius fonamentals:

  1. Desenvolupar el gust per la lectura del nostre alumnat.
  2. Millorar la seva comprensió lectora.

La persona responsable de posar en marxa les diferents actuacions que contempla el pla (durant el período 2013-2017) és  Antonio Tinajas.

Per tal d’aconseguir arribar a mig termini a l’assoliment d’aquells dos grans objectius, el pla de lectura contempla tot un conjunt objectius específics i d’actuacions que van des de l’exposició permament  de propostes de lectura a l’entrada del centre, fins l’organització de xerrades per part d’especialistes dins l’àmbit de la lectura, passant per l’elaboració de la revista digital del centre o la bugada literària que organitzarem almenys una vegada l’any (preferentment el dia de Sant Jordi).

En aquest apartat trobareu tot allò que proposem i fem en el nostre centre en relació amb la lectura.

Reportatge fotogràfic del pla de lectura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *