Nova eina de comunicació amb les famílies: Ense

Amb l’objectiu de facilitar la comunicació amb les famílies de l’alumnat que estudia a l’Institut Cubelles, s’ha posat en marxa des del passat 8 de gener de 2018 l’aplicatiu Ense. Amb aquest aplicatiu les famílies poden consultar la informació relativa a l’assistència i a les incidències dels seus fills i filles a través de la web www.ense.cat/icubelles o bé a través de la app tant per a Android com per a Ios
Tot i tenir la possibilitat de consultar la informació en qualsevol moment, les famílies de l’alumnat amb incidències/faltes d’assistència al llarg de la setmana, rebran un correu els divendres a la tarda.

En les famílies que tingueu més d’un fill estudiant al centre i només voleu entrar amb un sol usuari, cal que ens ho sol·liciteu.

Les dades d’accés, és a dir, usuari i paraula de pas es van facilitar amb el butlletí de notes el passat 22 de desembre. En cas que tingueu problemes d’accés preguem us poseu en contacte a l’adreça info@institutcubelles.cat

 

Aquest article ha estat publicat en Comunicats i avisos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *