Sant Jordi 2008

El 23 d’ abril, l’ IES Cubelles celebra la diada del patró de Catalunya amb els ja tradicionals Jocs Florals, que enguany arriben a la tercera edició.

Durant el matí, els alumnes de batxillerat tenen programada una xerrada amb un grup de dones que van patir la guerra (1936-39). Al mateix temps, els estudiants de l’ ESO estaran participant en tallers, molts dels quals a iniciativa dels professors i professores de l’ institut.

Quant a whitefield

En Marc Blanco és professor d' anglès a l' IES Cubelles (Barcelona). És llicenciat en filologia anglo-germànica per l' UAB, va estudiar un post-grau sobre l' anglès medieval a la University of Manchester. Porta 9 anys ensenyant anglès, a gent de negocis, a l' ESO i al batxillerat de centres concertats i ara, amb les oposicions aprovades el 2005, a l' escola pública.
Aquest article ha estat publicat en Comunicats i avisos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>