BON NADAL

Publicat dins de General | Envia un comentari

Sol·licitud NUSS

Publicat dins de General | Envia un comentari

Reunió de pares alumnes nous

El proper dimecres  9 de setembre a les 18:00h tindrà lloc la reunió de pares d’alumnes nous de l’INS Can Margarit per tal d’explicar aspectes importants d’organització i funcionament del centre.Es molt important la vostra assistència .

Equip Directiu.

 

 

Publicat dins de General | Envia un comentari

Calendari Escolar curs 2015-2016

Us podeu descarregar el calendari escolar del curs 2015-2016.

Calendari Escolar curs 2015-2016

Publicat dins de General | Envia un comentari

LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016

En el següent document trobareu els llibres de text per al curs 2014-2015

Llibres curs 2015-2016

 

Publicat dins de General | Envia un comentari

Tiragram 2015

Publicat dins de General | Envia un comentari

Ja us podeu descarregar el full informatiu del mes de juny. Aquest document conté informació molt important sobre l’organització del centre i els horaris del mes de juny.

 

FULL INFORMATIU juny 2015

Publicat dins de General | Envia un comentari

Calendari Proves Globals Juny 2015

Aquest és el calendari de les proves trimestrals que es realitzaran en l’ INS Can Margarit la setmana vinent:PG3T

 

 

Publicat dins de General | 1 comentari

DRAMA ROCKS!

Com molts de vosaltres ja sabreu, el teatre en anglès al centre es va establir ara fa uns anys. De fet, tot va sorgir per casualitat, quan els alumnes d’una matèria optativa van representar una petita obra en anglès, “Watching TV”, el dia de St. Jordi. El resultat va ser tant bo, que des d’aleshores ja no hem parat!
Va ser llavors quan les professores del Departament d’anglès vam apostar per introduir el teatre a les nostres classes, al nostre dia a dia, com una forma molt atractiva pels alumnes d’aprendre la llengua. Es tracta de donar als alumnes l’oportunitat d’utilitzar la llengua anglesa en un context “real”. Això vol dir que recreem situacions a classe, tant inventades pels alumnes, com sketchos extrets de llibres i, fins i tot, representacions -adaptacions de textos teatrals- una mica més llargues.
Poc a poc el teatre en anglès es va anar guanyant un lloc dins del projecte educatiu del centre, fins a tal punt que el curs 2012-13 les professores d’anglès, Alícia Campoy i Sara Roig, vam rebre l’oportunitat de tenir una matèria a 4t de l’ESO, anomenada Teatre en Anglès. Vam acceptar el nou repte amb moltes ganes i molta il•lusió. Cada setmana durant tot el curs vam tenir una hora perquè els alumnes preparessin una obra de teatre, que es va representar davant de tot l’institut el dia de Sant Jordi, així com a finals del curs. I el resultat va ser immillorable: els alumnes d’aquella promoció van deixar el nivell altíssim amb la seva adaptació de “The HystericalHistory of Troy”. Un curs després, ens vam decantar pel musical “Grease”, que també va ser tot un èxit. I aquest curs us avancem en primícia que un grup d’alumnes ja està treballant en l’adaptació de l’obra “The Mousetrap”, d’Agatha Christie… tot un repte!
El teatre en anglès és un projecte molt interessant, ja que no només donem l’oportunitat als alumnes de practicar la pronunciació, la memorització i l’aprenentatge de nou vocabulari en un context “real”, sinó que treballem l’expressió, un dels punts forts pels quals aposta el nostre institut dins del seu programa educatiu. Els darrers anys, durant les jornades de portes obertes, els alumnes de 6è que ens han visitat, juntament amb els seus pares, han pogut gaudir d’aquestes representacions en directe, ja que sempre en fem una mostra.
Avui fem aquest escrit per animar-vos a què visiteu el bloc de teatre que tenim en el centre, el bloc batejat com “Drama Rocks”. Aquest bloc el vam actualitzar el curs passat, quan des del Ministeri d’Educació se’ns va concedir un projecte anomenat K1, projecte que havíem demanat des del Departament de llengües estrangeres, i que competia amb molts altres projectes a nivell estatal. Això ha estat molt positiu per al nostre institut, ja que les llengües estrangeres, tant l’anglès com el francès, s’hi han vist afavorides. El professorat que va demanar participar en el projecte ha rebut una formació específica, en aquest cas relacionada amb l’ensenyament del teatre i del cinema en llengua anglesa i francesa respectivament. L’objectiu del projecte és que els alumnes i el claustre se’n beneficiïn d’aquests nous coneixements que ha rebut el professorat i que durant el curs escolar duguin a terme diferents accions relacionades amb el tema. A 3r de l’ESO, i des de la matèria optativa de francès, ja han començat a gravar uns curtmetratges. D’altra banda, els alumnes de 4t, com ja hem comentat anteriorment, estan endinsats en el món del teatre en llengua anglesa.
Com a últim apunt, ens agradaria destacar que els alumnes a l’institut no només fan teatre, sinó que també en gaudeixen d’ell sent espectadors. Cada curs convidem a una companyia de teatre en anglès, Face2Face, perquè faci una representació, en la qual també s’implica als alumnes. A més a més, amb els alumnes de 4t,des del curs passat, anem a veure una obra de teatre a principis de curs perquè vegin in situ en un teatre real com es desenvolupa una obra. Des del departament de llengües estrangeres estem molt contentes amb aquesta incitativa i amb aquest nou projecte, que de ben segur serà molt positiu per a tots. Anirem, doncs, actualitzant el bloc amb el que anem fent durant el curs. Us convidem a què el visiteu. Esperem que us agradi i recordeu que el “Drama rocks!!!”

Dramarocksinscanmargarit.blogspot.com

Publicat dins de General | Envia un comentari

Sol·licitud d’ajut de menjador per al curs 2015-2016.

Benvolgudes famílies,

Us informem que el Consell Comarcal ha obert la convocatòria per sol·licitar l’ajut de menjador per al curs 2015-2016. La data límit per presentar la sol·licitud a l’administració del centre és el dia 15 de maig de 2015.

Podeu passar a recollir la sol·licitud pel centre, descarregar-la del bloc (a l’enllaç del final ) o del web http://www.elbaixllobregat.cat/ajuts_menjador_escolar (impresa en un sol full a doble cara).

impres sol·licitud ajut 2015-16

Circular informativa convocatoria ajuts menjador 15-16

Publicat dins de General | Envia un comentari