BARCANOVA:Solucions de les activitats del llibre

Si voleu comprovar el resultat dels exercicis i problemes, podeu entrar a www.espaibarcanova.cat i cerca-hi el vostre llibre de Matemàtiques.

Trobareu el resultat final, sense desenvolupar, dels exercicis i problemes proposats de cada unitat i de l’apartat “Resolució de problemes”. En queden exclosos aquells exercicis que requereixen una solució gràfica i aquells altres el resultat dels quals ja és el desenvolupament mateix de l’exercici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *