Filmació Minuts Lumiere Rocío García

En el moment d’anar a filmar-lo vaig tenir diversos problemes, com:

– La llum que no aconseguia regular-la de manera que quedes bé (es veia massa groga)

– Per Filmar, com tenia que esperar el bus vam tenir que esperar massa (un es desespera i per això mateix, gent que estava esperant va decidir anar se ‘n).

– Quan vaig veure que el bus s’ apropava vaig començar a filmar. Es va detenir a la parada i va pujar una persona i va sortir una altre (jo esperava que bastant gent baixes i entres).

– Per la raò anterior el bus va estar molt poc temps, així que la resta es com s’en va el bus i com pasen cotxes, motos… (es fa etern).

– Com ja semblava que el minut havia sigut un desastre una persona, que estaba allà, es va riure de la situació (normal). Per conseqüencia -aquesta persona aguantaba el microfon-després s’escoltaria massa.

Resultat:

-Malamaent:

L’ absencia de gent surtint i entrant.

La llum no queda totalment com ha de ser, pero s’aproxima bastant.

-Bé:

A la parada, hi ha una noia que esta esperant un altre bus. Com no arriba es pot observar que esta enfadad, nerviosa, cansada (d’esperar). Si en aquell moment m’ hagues adonat hauria mogut la camara per enfocar-la només a ella.

No s’escolta la riaia.

Projecte fotogràfic

Torno a penjar les fotografies del projecte fotogràfic, ja que les darreres no eres gaire nítides.

1.JPG  Els músclos, finalment, he decidit fotografiar-los tancats ja que així dóna més la imatge de mercat.

2.JPG  Potser aquesta és la fotografia que menys nítida es veu, però ja ens vem menjar les gambes així que no vaix poder-ne fer més.

3.JPG  Aquí estan els calamarcets.

4.JPG  I per últim, la fotografia dels xeitons.

 Blanca.

filmació Minuts Lumiere

El passat dimarts 22 de gener, varem realitzar les filmacions dels minuts Lumiere. Al darrer article vem explicar en què consistia el nostre film, i així el vem dur a terme.

Mentre el grabavem, vem tenir un problema amb un camió de Prosegur, que va parar just davant de la càmera, ens va costar que sortís del davant. Finalment ho vem conseguir, i vem començar a filmar. Durant la grabació, no vem tenir gaire en compte el so del minut, ja que els minuts Lumiere no tenen so. Creiem que tota la filmació va quedar correcte, com ens l’haviem imaginat.

Desprès de veure el minut Lumiere a la classe, ens hem adonat que el so no està gens malament, ens ha sorprès perque crèiem que s’escoltaria molt el soroll del camió, però no ha estat així.

Finalment, estem contentes amb el resultat.

Denise y Blanca.

Projecte Fotogràfic

La primera idea del meu treball, tractava sobre les textures dels animals, i havia pensat dividir-los en terra, mar i aire. Però alhora de posar-ho en pràctica m’he trobat amb problemes, ja que volia que els animals fossin vius, i per fer fotogràfies a animals d’aire no veia com sortir-me’n, ja que no volia fer la típica fotogràfia a un colom.

Així que vaix decidir centrar el tema en animals de mar, però que ésser humà se’ls menges. Vaig pensar en fer fotogràfies a animals que es venguessin al mercat, hi així ho vaig fer, però portant-los a casa. Perque dongués la sensasió una visió del marcat vaig realitzar-les de manera que només enfocava la pila de mulclus, llangostins, peixets, etc., ja que pretinia que totes tinguessin una relació entre si.

La primera fotogràfia que vaig fer, va ser la del musclus. Però crec que és la que no concorda gaire amb totes les altres. Em vaig despistar i la meva mare ja els havia cuinat, així que surten oberts, i no dona la impressió que jo pretenc, ja que al mercat, quan són fescos, estàn ben tancats.

p1190102.JPG

La següent fotogràfia que vaig fer, era de llangostins. La vaig realitzar de la mateixa manera, després d’un grapat de seitó i finalment de calamars.

p1200110.JPG   p1210131.JPG   p1210135.JPG

M’ha costat una mica realitzar aquestes fotogràfies, ja que eres de molt aprop i era difícil d’enfocar-les, així que alguna no està gaire ben enfocada.

Minuts Lumiere

Com ja vam explicar anteriorment, intentarem enfocar el nostre minut Lumiere desde una perspectiva concreta de la Rambla Marina d’Hospitalet. Per això ens hem desplaçat fins al indret on creiem que reflectirem millor la nostra idea del trànsit urbà. Allà varem prendre varies fotogràfies desde diferents posicions fins arribar a les que creiem que són més adients per mostrar la nostra idea.

Denise i Blanca.

dsc00221.jpg        dsc00222.jpg

Després d’haver parlat amb Carlos, hem concretat la hora en la qual filmarem el nostre minut Lumiere, aquesta serà d’una a dos del mig dia. Hem decidit que aquesta hora serà la més adient, perque altres companys hauran d’anar a filmar per llocs al voltant.

Suposem que a aquesta hora hi haurà prou trànsit d’automòbils, ja que és la hora en que la gent se’n va a dinar a casa. I com vem poder comprovar, no és un horari en el que els vianants creuin justament aquests pas de vianats, així que potser si fa falta ens ajudarem amb el bulto dels companys, que faran d’actors creuant el pas de vianants.

El dia que vam fotografiar l’escena també vam calcular el temps que permaneix el semàfor en verd per als cotxes, i és d’uns 40 segons. Així que hem pensat que el minut consisteixi en: els últims vianats que corren perque ja el semàfor es posa en vermell, tot el trànsit dels cotxes mentre els hi dura els 40 segons de semàfor el verd, i el temps que resti tornarà a pasar gent per el pas de vianants.

Denise i Blanca.

Fitxa Minuts Lumière

1. Descriu allò que et proposes amb aquest Minut: per què en aquest lloc? amb quina intenció d’enquadrament? quin resultat plàstic? quines dinàmiques de moviment desitges que es produeixin? etc.

    Vaig decidir fer-ho a aquest lloc ( una parada de bus) perquè vaig escoltar les idees d’altres i ningú ( que jo sapiga) ho fa allà. L’ idea des d’ on estarà encuadrat serà des del costat on arriba l’autobus de manera que quedi gravat com baixa o entra la gent. Possiblement serà un pla mig i la llum arribarà des de la part darrera a on s’esta gravant

2. Creus que és de l’estil dels minuts Lumière analitzats a classe? Va més enllà? És una còpia? Aporta res nou? Compara-ho.

   Més o menys és del mateix éstil, perquè a l’hora que es tracta d’ un moment cotidia.

3. Si li haguessis de posar un títol al teu Minut, quin seria?

    La data i l’hora en que esta gravat el minut.

4.- En quin lloc filmareu. (Sortida del metro, arribada del tren…)

    A la parada d’autobus, quan arriba.

5. Quin horari seria el més adient? Per la llum, quantitat de gent, sortida d’escoles, horari de trens i metros …..etc. ( De 13h. a 17h .)

    L’ horari seria de 13:00 a 14:00 de manera que la llum arribaría des de la part contraria a on s’esta gravant.

6. Foto del lloc.

Lloc de gavació.