HORARIS DE PAS DELS AUTOBUSOS PER AL CURS 14-15

Benvolgudes famílies,

Des del Consell Comarcal ens han confirmat els horaris de pas aproximats dels autobusos. Els trobareu a la pestanya SERVEIS i dins de l’apartat TRANSPORT.

Recordeu que el dilluns 15 de setembre, només hi haurà classe per a l’alumnat de 1r d’ESO, de 10 a 12 h, i que els autobusos faran també el servei. Per saber l’hora de pas heu d’afegir-hi 1h i 45 minuts a l’horari habitual.

Calendari recuperacions setembre

RECOLLIDA NOTES: Divendres, 27 de juny a les 11h.

RECLAMACIONS: divendres, 27 i dilluns, 30 de juny.

CALENDARI RECUPERACIONS SETEMBRE: Tant les tasques de recuperació com les tasques d’ampliació o consolidació per aquells que hagin aprovat, les trobareu al Moodle, al curs Tasques d’estiu.

ESO

calendari_recup_set_14

BATXILLERAT

exàmens_Batx_setembre_13

LLIBRES DE TEXT I CALENDARI CURS 14-15: ja disponible a la secció Informació

El curs s’acaba…

Aquesta setmana, tot i ser la darrera setmana del curs, els alumnes encara treballen intensament; els alumnes de 1r a 3r estan realitzant el Treball de síntesi, els alumnes de 4t estan presentant els seus Treballs de recerca i els alumnes de 1r de Batxillerat estan fent recuperacions. Aquesta intensa setmana, com dèiem, culmina divendres amb una sortida de tots l’institut a Port-Aventura.

Però us anunciem més activitats per la propera setmana:

El dijous, 26 de juny, a les 18h, tindrà lloc l’acte de Graduació dels alumnes de 4t d’ESO, a la sala polivalent del centre.

El divendres, 27 de juny, a les 11h, tots els alumnes hauran de venir a buscar les notes, tasques d’estiu…

I el dilluns, 30, també a les 18h, celebrarem la Graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat.

BON FI DE CURS A TOTHOM!

Alumnes nous 1r ESO

Us recordem que aquests dies estem realitzant la matrícula dels alumnes nous de 1r d’ESO. El termini acaba el divendres 13 de juny.

Demà rebrem la visita dels alumnes de les escoles adscrites, els ensenyarem l’institut i explicarem els canvis més importants amb els que es trobaran. Després esmorzarem tots junts al pati. Aprofitem per anunciar que hem obert una nova secció al bloc pels alumnes nous, busqueu la pestanya que porta aquest nom. Allà trobareu totes les activitats que estem realitzant així com totes les novetats que es vagin produint.

Per últim, informar-vos que el proper 10 de juliol tindrà lloc una reunió informativa per famílies.