HORARIS DE PAS DELS AUTOBUSOS PER AL CURS 14-15

Benvolgudes famílies,

Des del Consell Comarcal ens han confirmat els horaris de pas aproximats dels autobusos. Els trobareu a la pestanya SERVEIS i dins de l’apartat TRANSPORT.

Recordeu que el dilluns 15 de setembre, només hi haurà classe per a l’alumnat de 1r d’ESO, de 10 a 12 h, i que els autobusos faran també el servei. Per saber l’hora de pas heu d’afegir-hi 1h i 45 minuts a l’horari habitual.

Calendari recuperacions setembre

RECOLLIDA NOTES: Divendres, 27 de juny a les 11h.

RECLAMACIONS: divendres, 27 i dilluns, 30 de juny.

CALENDARI RECUPERACIONS SETEMBRE: Tant les tasques de recuperació com les tasques d’ampliació o consolidació per aquells que hagin aprovat, les trobareu al Moodle, al curs Tasques d’estiu.

ESO

calendari_recup_set_14

BATXILLERAT

exàmens set batx 14

LLIBRES DE TEXT I CALENDARI CURS 14-15: ja disponible a la secció Informació

El curs s’acaba…

Aquesta setmana, tot i ser la darrera setmana del curs, els alumnes encara treballen intensament; els alumnes de 1r a 3r estan realitzant el Treball de síntesi, els alumnes de 4t estan presentant els seus Treballs de recerca i els alumnes de 1r de Batxillerat estan fent recuperacions. Aquesta intensa setmana, com dèiem, culmina divendres amb una sortida de tots l’institut a Port-Aventura.

Però us anunciem més activitats per la propera setmana:

El dijous, 26 de juny, a les 18h, tindrà lloc l’acte de Graduació dels alumnes de 4t d’ESO, a la sala polivalent del centre.

El divendres, 27 de juny, a les 11h, tots els alumnes hauran de venir a buscar les notes, tasques d’estiu…

I el dilluns, 30, també a les 18h, celebrarem la Graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat.

BON FI DE CURS A TOTHOM!